| Andreeadeea23185 a întrebat:

Cum îți dai seama daca un băiat timid te place?

6 răspunsuri:
| Andreeush a răspuns:

Îți dai seama după felul în care se comportă în preajma ta, după cum te privește.

| Plato a răspuns:

Daca si tu il placi, mergi pur si simplu si-i spui tu lui.

| blzer a răspuns:

Bună!
Chiar dacă este timid poți vedea dacă te place sau nu după felul în care se uită la tine, dacă încearcă să se bage în seamă cu tine, dacă îți zâmbește, și dacă te ajută atunci când ai nevoie. Apropo, ca să faci și tu ceva pentru el, i-ai putea da sfatul să numai fie rușinos pentru că în viață nu o să facă nimic și să aibă curaj. Dacă ai îndoieli, l-ai putea întreba pe el în față dacă simte ceva pentru tine.
Succes!

| Andreeadeea23185 explică (pentru blzer):

Problemea e ca mereu am facut eu primul pas in ceea ce-l privește. Si nu e timid el de fel, aparent, doar cu mine laughing). Povestea e destul de lungă. Este cu un an mai mic decât mine si in vara am fost împreună, două săptămâni, ma rog, nu prea o pot numi relație. Eu m-am despărțit de el, de idioată ce sunt. Am avut motivele mele, dar nu-l implicau pe el, doar pe mine, îmi dau seama ca a fost o decizie proasta. Încă mai vorbim si mi-am cerut scuze de foarte multe ori. Ma rog, inca mai vorbim pentru ca ii dau eu mesaj, oare e doar drăguț cu mine si nu vrea sa ma lase in seen?
Am văzut că-mi trimite tot felul de chestii si imi cere foarte mult părerea. De asemenea, eram intr-o zi cu o prietena in oraș si ne-am întâlnit cu el întâmplător, ne-am salutat si apoi s-a oprit intr-un loc pentru a aștepta pe cineva. Prietena mea mi-a zis ca se uita insistent la mine.

| blzer a răspuns (pentru Andreeadeea23185):

Depinde. thinking
Am fost în ipostaza ta.
Din ce mi-ai spus mai sus, e foarte posibil să te placă, încă.
Dacă te-a iubit cu adevărat, sentimentele nu dispar așa, una două.
Știu că e greu pentru majoritatea persoanelor să întrebe o persoană dacă o place sau nu sau să-ți arâți sentimentele mai ales.
De ce?
Frica de respingere.
Și e de înțeles, dar eu cred că încă te place.Asumă-ți vina, ia-ți inima în dinți și încearcă să vorbești cu el despre faptul că-l placi, sau cel puțin vezi ce sentimente are despre tine. Nu o să râdă nimeni de tine.
De abia afli, dacă merită să mai vorbești cu el sau nu.
Îți urez mult succes!winking

Întrebări similare