Depinde de fiecare, o poate intalni pe drum, la mall, atunci cand ii trage o busitura cu masina, etc. Dar e complicat ca toata lumea sa se iubeasca pana la sfarsit deoarece infidelitatea e cel mai mare dusman in relatie. Eu nu mai vreau sa stiu nimic de jumatati ca m-am jumatatit destul cu istoria dragostei din cartea scufitei rosii.
Aici depinde de fiecare din noi. O putem gasi atunci cand ne asteptam mai putin pentru ca asa se intampla mereu in viata. L-am cunoscut pe el atunci cand s-a mutat la mine pe strada.Cu toate ca la inceput nici nu ne bagam in seama, mereu ne certam pe parcurs lucrurile s-au mai schimbat si am inceput sa ne intelegem mai bine si usor usor ne-am indragostit unul de altul si am format o relatie.Eu am facut primul pas, cu toate ca aveam mii de emotii, dar a fost bine. Am avut o relatie frumoasa, placuta. A fost primul meu prieten, primul de la care am invatat multe lucruri, m-a invatat atatea dar nu m-a invatat cum sa traiesc fara el
.
Daca m-as intoarce in trecut cu siguranta as schimba multe lucrurilucruri care le-am gresit si care pe moment nu mi-am dat seama, decat mai tarziu cand nu am putut face nimic
. Cand iubesti pe cineva, sincer nu ii vezi nici un defect, pentru tine este perfect din toate punctele de vedere, treci peste orice ti-ar face dupa cum spune si vorba aceea"din iubire ierti orice"
Eu mi-am gasit jumatatea acum 2 ani jumate pe internet, a fost o relatie la distanta si inca mai e.Ne-am intalnit abia dupa un an si ne iubim enorm de mult si daca exista iubire ne acceptam unul pe altul asa cum suntem.
Depinde de fiecare persoana... Jumatatea in viata e ceva unic, e clar ca e vorba de persoana care iti vei petrece toata viata pana la moarte! Suna asa frumos, stiu! Sincer se spune ca iubesti o singura data in viata, uite la mine nu cred ca e asa, eu cred ca iubirea se manifesta in mai multe feluri, si pentru fiecare persoana ce ai intalnit-o si ai avut-o in viata ta simti o iubire unica, dar jumatatea in viata poate fii doar persoana cu care ramai si esti 100% compatibim! ..In trecut as schimba...sincer ma gandesc si acum ce, pentru ca am avut multe chesti frumoase care le-am trait, cred ca totul as lasa exact asa cum a fost! ..Indata ce iubesti defectele persoane iubite ti se par "calitati" intr-un fel sau altul! ..In momentul acela vezi doar calitatile iar defectele persoanei respective nu ti se mai par asa importante! ..Deci e ceva de neexplicat! E magic, doar persoana ce traieste poate simtii asta nu se prea poate explica!
anda1313 întreabă: