| nikbad4u a întrebat:

Cum le place cel mai mult la fete sa se comporte un iubit cu ele cum sa fie

Răspuns Câştigător
| Mishilela a răspuns:

Salut! N-ar trebui sa-ti faci mari griji in aceasta privinta, pur si simplu fii tu insuti. Nimic greu.Insa nu sint de acord cu raspunsul precedent al maryanneei, deoarece mi se pare ca ai s-o intimidezi punindu-i astfel de intrebari despre preferintele ei.descoper-o zi de zi...citeste-o atent ca pe preferata ta carte, respect-o, gusta din modul ei de viata.Savureaza fiecare clipa petrecuta linga ea.asculta-i si intelege-i toate cuvintele, caci conteaza mult atentia. fata trebuie sa vada in tine un tinar amuzant, placut, cu care nu se plictiseste niciodata./Eu nu stiu daca ti-am putut oferi un raspuns decent la ai mei 15 ani, dar daca simti nevoia sa te mai consulti-sint gata oricind, sint doar la un clik-distanta; D

2 răspunsuri:
| Maddutza96 a răspuns:

Pfff..greu de spus. Depinde si de personalitatea fetei respective

| maryannee a răspuns:

Nu exista un tipar de comportament pe care sa il aplici, pentru ca toti suntem diferiti. Incearca in primul rand sa vezi ce ii place si ce nu la un baiat, poti chiar sa o si intrebi. Dupa ce vei descoperi ce fel de persoana este incearca sa respecti acest lucru. De ex daca nu este genul care asculta rock nu o poti astepta cu rock la maxim in masina sau sa o duci unde se asculta numai genul acesta de muzica. Daca ii vei respecta preferintele o sa fie ok, insa si ea la randul ei trebuie sa faca acelasi lucru. Bineinteles ca unde exista dragoste adevarata poate aparea si calea de mijloc. Baftta.