| GabrielaGabriela9856 a întrebat:

Cum maș ptea înțelege mai bine cu soțul ne certam aproape tot timpul pe motiv ca avem o fată care are 16 ani și eu îi iau mereu apararea când el o cearta.Cum pot avea o relație mai buna cu soțul meu?

3 răspunsuri:
| Violleta2022 a răspuns:

Cel mai probabil vei ramane singura curand, ca sotul nu va mai tolera sa te comporti urat cu el.
Cat despre fata, si aia va fugi cu primul golan, ca educatie nu are de nici un fel, fiind crescuta fara bun simt si respect pentru nimeni.

| alibaba99 a răspuns:

Voi trebuie sa lucrati impreuna pentru a educa copilul. Cand tu ii iei ei apararea (nu ai spus despre ce este vorba) echilibrul in familie se destabilizeaza. Comunica cu el, nu cand este nervos. Discuta real si vedeti ce puteti face ca nu este o perioada f ok pentru un adolescent (am si eu aceeasi situatie), se schimba f mult, se opune familiei si oricaror reguli. Trebuiesc impuse clar limite si sa le respecte. Iar tu tb sa il ajuti sa faca asta altfel fata va intelege ca in tine are un aliat si atunci nu mai respecta pe nimeni. Mersi la un psiholog si iti va ghida pasii de inceput.

| DnIon a răspuns:

Intrai in voie cred ca e un motiv pentru care va certati si daca o cearta pe fetita nu o cearta degeaba poate face ceva gresit ii tine morala sa nu fie o rusine pentru el accepta ce spune el si o sa vezi ca o sa fie totul ok