anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Cum obtin un credit din banca

Răspuns Câştigător
| petru a răspuns:

""Nu mergeti la casa acelora care va fura fiindca sunteti nevoiti sa cereti, impinsi de nevoi
" (Aros din Milet)
eu, petru b./Cluj, ce sa va spun, ma doare ca mult prea multi romani sunt apasati de nevoi si apeleaza la camatari

7 răspunsuri:
| DenissaDeea a răspuns:

Te poate informa mai bine un reprezentant al unei banci de la care vrei sa te inprumuti, conditiile de creditate a unei banci, difera de la o banca la alta(o banca poate avea mai multe cerinte in acordarea unui credit, iar alta mai putine cerinte in acordarea unui credit) dar mai depinde si de venitul familiei.

| crisa a răspuns:

Depinde de salariul pe care-l ai. Si de banca, desigur. Iar daca ai "descoperire de card" la alta banca, anuleaza descoperirea.
Tin minte ca am vrut sa fac si eu un credit pe un an, anul trecut, de 50 de milioane, la BCR. Aveam brutul 950 ron, bonuri de masa, sporuri, etc. Toate mi-au fost luate in calcul, dar au vazut ca am si o descoperire de card la ING. laughing Bine, aia o facusem pentru cazuri "de forta majora". Mi-au zis sa renunt la descoperire. Am facut-o. Dup-aia mi-au facut niste calcule, dar. au zis ca nu-mi pot acorda creditul pe un an, ci pe mai multi.
Si am lasat-o balta.
Asadar, intereseaza-te mai intai, pe mine m-au fraierit si cu 50 ron pentru dosar cica, asta inainte sa-mi spuna daca pot sa-mi acorde sau nu creditul, in conditiile dorite de mine!

cristian
| cristian a răspuns:

He he he in perioada de criza bancile acorda credit din ce in ce mai greu.

| somebody a răspuns:

Daca suma ce vrei sa o imprumuti este mai mica de 2 milioane de euro nu are rost sa te mai duci...winking

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

D

Răspuns utilizator avertizat
| ionell90 a răspuns:

Buna...nu va suparati am si eu o rugaminte... daca am o rata pot face si un imprumut la banca de 1000 de euro cu un salar de 8 mil?