anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Cum poate o mama sa-si creasca copii fara sa-i iubeasca?

5 răspunsuri:
Stefan
| Stefan a răspuns:

Eu nu cred ca o mama ar putea sa nu isi iubeasca copii, chiar daca aparentele, ar da de inteles ca acest lucru ar fi real. Nu putem sti niciodata ce se intampla in sufletele parintilor nostri.

auran
| auran a răspuns:

Mai sunt si astfel de cazuri, destul de rare si care din nefericire lasa o amprenta nu prea placuta asupra copiilor care nu au nici o vina ca nimeresc intr-o astfel de familie...

| rozalia25 a răspuns:

Nimic nou in asta. Daca esti egoist nu poti iubi pre nimeni. Daca din contra reusesti sa alungi egoismul din suflet iubesti pre toti, mai ales pre cei apropiati.

| smaranta a răspuns:

Asta m-am intrebat si eu nu o data...Probabil asa e ea mai rece, nu se stie exterioriza, copilul e pentru ea ceva fata de care ai unele indatoriri si atat, dragostea nu e necesara... E trist. Dar viata trebuie s-o acceptam cum este nu avem dreptul sa judecam, in schimb, putem corecta lipsa iubirii din copilarie, daruind iubire celor din jur.happy

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Esti aceeasi ca a fost numita de cineva scroafa ordinara? daca nu scuzama dar postand anonim nu stiu ce sa cred, cand problemele se aseamana.nestiind cine esti nici nu stiu cunm pot ajuta.