| Anca124b a întrebat:

Cum poate sa reziste o relație la distanta? Sfaturi..ne am cunoscut pe internet acum 3 luni, a venit în România 2 săptămâni ne-am cunoscut și a plecat recent în alta tara.Imi place de el și vreau sa merg la el curând, dar cum sa rezistam pana atunci?

10 răspunsuri:
| 1onur a răspuns:

Câți ani aveți? Amândoi! Părinți tăi știe de el!? Părinți tăi știu de el? Părinți tăi știe că vrei să pleci într-o țară străină!

ști că-ți nenorociți de felul ăsta Sănt? Violeză!, racolează!, femeie, minore, Adolescenți, le promite "viață bună" cu ei și le drogheză cu fel și fel de substanțe apoi le amenință cu moartea! ori pe ele ori pe membrii din familie, și le forțeză obligă facă prostituție!

Tu ca fată! trebuie să știe părinți tăi ce faci și dacă vrei săte duci după el într-o altă țară Străină! Maiiles la vremea actuală, Europa este grav de periculosă!

| NoTurbinaNoGood a răspuns:

Sfat 1: scopul unei relatii nu trebuie sa fie relatia.
Daca l-ai cunoscut acum 3 luni, ati stat impreuna 2 saptamani si deja ai panica sa nu se piarda totul, nu este o relatie sanatoasa.
Relatia sanatoasa vine de la sine, cu asteptarile dupa macar 6 luni, nu de la inceput. Voi nici nu va cunoasteti bine, chiar daca ti se pare ca este iubirea vietii tale. Te arunci aiurea.

| gabicoo a răspuns:

E general american sau print nigerian?

| IL0VEDINER0 a răspuns:

Nu ai cum sa fortezi o relatie. Daca la un moment dat va răciti si nu mai comunicati e plecată treaba.

| 1onur a răspuns (pentru gabicoo):

laughing prinț nigerian

Bula
| Bula a răspuns:

Ramai cu amintiri dupa cele 2 saptamani, petrecute impreuna.

| dusmanul86 a răspuns:

Ochii care nu se vad se uita.

| KovacsB a răspuns:

Relatiile la distanta funtioneaza doar daca lungime pu ii este mai mare decat distanta dintre voi.

| Violleta2022 a răspuns:

Nu poate rezista nici o relatie la distanta, nici macar intre cei casatoriti.

| Kufu95 a răspuns:

Pur și simplu îți vezi de treburile tale, nu stai să îl urmărești ce face pe rețele pentru că îl vei îndepărta, va avea impresia că tu ești o disperată și vorbiți când fiecare aveți disponiblitatea.