1. Subscriu la ceea ce spune ramona.
2. Dacă soţia/iubita mea s-ar apuca de prostii dintr-astea, indiferent de motiv, în secunda doi după ce am aflat am divorţat/am plecat fără să accept sau să-mi pese de orice fel de explicaţie.
Vrea să ştie? Poate să întrebe!
Salut.
Pai daca are abonament presupun ca atunci cand platesti, iti va aparea pe ce numere a vorbit. Daca nu angajeaza un detectiv particular, sau cumparati instrumente de spionaj.HAHA.Cel mai simplu ar fi atuncea cand doarmea sa iei nr. de telefoane si sa sni tu sa intrebi.
E complicat sa-i inregistrezi apelurile. Mult mai simplu este sa-i instalezi un microfon in camasa, in geaca sau undeva in camera unde vorbeste el (sau la birou) si sa asculti tot ce zice el fara sa fii prezent acolo. Microfoanele astea le gasesti si pe okazii.
Da leonardo, e mult mai simplu...
Daca e abonament e simplu, te uiti pe factura detaliata. Daca e un smartphone (symbian) se poate instala un program de inregistrare convorbiri. Daca totusi e o persoana cu cap, il poate intreba direct sau poate sa discute cu el ce are pe suflet. Astfel se elimina si microfoane, programe, neincredere. Riscul e sa banuiasca pe bune si atunci bye bye casnicie.
Ceea ce vrei tu sa faci este infractiune in orice stat din lume. Ai auzit de secretul corespondentei si al comunicatiilor? Asta inseamna ca nu trebuie sa te ocupi tu de acest fapt. Intre soti este altceva.
Din cate stiu depinde pe ce retea esti dar poti sa afli toate apelurile primite si efectuate si ora etc daca te duci la reprezentanta
E prea evident ca esti disperat de gandul ca te inseala nevasta sau prietena mai bine zis.si ca ''varul'' din poveste esti tu.
Cum pot afla cu cine vorbeste la telefon o personal inscrisa in telefonul meu
anonim_4396 întreabă: