Pai e simplu. Daca pare indiferenta, chiar este. Daca nu ti se plange de probleme cu banii, probleme in familie, probleme cu scoala sau serviciul, atunci indiferenta ei se justifica doar prin urmatoarele variante: s-a saturat de tine sau te inseala sau nu te mai iubeste sau "e confuza", caz in care se traduce "nu te mai iubeste".
Tocmai ti-ai raspuns la intrebare! Indiferenta apare in doua cazuri: pentru persoana respectiva reprezinti un dezinteres total, ori aplica aceasta metoda tocmai pentru a-ti starni interesul. Daca te ignora total, fara ca tu sa fi facut ceva, pentru a o provoca sa-ti dea o lectie, atunci ne ramane cealalta varianta: nu o (mai) interesezi!
Simplu accea persoana nu vrea sa isi piarda timpul cu tine asa ca tu de ce sa iti pierzi timpul cu ea si sa te intrebi degeaba pentru ca odata si odata aceea persoana va avea nevoie de ajutorul tau, nu zic sa fi indiferent dar cel mai bine fi atent sa nu repeti experienta.inca ceva noi tot timpul apreciem persoanele care nu ne baga in seama iar cele care ne iubesc si ne ajuta le dam la o parte.majoritatea oamenilor nu zic toti
Poate fi indiferent din n motive, asa ca posibilitatea de a fi suparat/a pe tine este egala cu celelalte. Pentru a nu mai avea dubii, de ce nu porti o discutie deschisa cu acea persoana, rugand-o sa te lamureasca in legatura cu indiferenta sa?
Nu mi s-a intamplat sa ma satur de cineva(am luat cazul cand nu mai doresc sa am tangente cu acea persoana, nu "m-am saturat azi de tine, maine mai vedem").
De multe ori atragi indiferenta prin discutii care nu implica persoana de fata sau prin faptul ca din spusele tale, ea te considera superioară ei.
Pai, eu simt acelasi lucru, tot ce trebuie sa-ti dai seama este: Nimeni nu'ti acorda prea multa atentie, cineva se uita la tine ciudat si ai presimtirea ca cineva nu prea te place, sau te simti incordat de fiecare data in preajma cuiva! Sper ca te-a ajutat! (kiss)