Ce intelegi tu prin relatie sanatoasa? Mai exact, ce nu e sanatos in relatia voastra?
Daca nici inceputul nu e ce trebuie... cum ar putea fi restul ok? La inceput de obicei merg toate super bine apoi se mai deterioreaza unele lucruri. In cazul vostru daca nu e bine la inceput va deveni si mai putin bine...
Știu ca spuneai parcă, că vrei sa te desparti de el, ca nu vă înțelegeți, de ce nu ai dus treaba până la capăt? E vorba de doar o lună de relație, dacă din prima nu va înțelegeți când la început ar trebui să fie cele mai frumoase momente într-o relație, oare peste una an cum va fi? Mai gândește-te serios dacă merită să continui această relație, dacă nu merge cu el și vă certați mereu după doar o lună de relație, mai bine o lași baltă cu el și cauți pe cineva compatibil, nu are rost să îți mai irosești timpul. Pentru o relație sănătoasă degeaba îți dam sfaturi, pentru că oamenii nu se schimbă, nu ai cum să îl schimbi pe iubitul tău la caracter, comportament. Dacă doar tu vei face compromisuri să meargă relația și el nu, nu va merge bine.
Pai spune ne de ce nu e sanatoasa... Oricum dacă sunteți de 1 luna impreuna si deja nu e sanatoasa nu e ok deloc.
Adică nu aveți o relație sănătoasă, la ce te referi?, fii mai explicită te rog
De ce mai stai cu el daca relatia nu e sanatoasa? Nu poti face nimic decat sa-l schimbi.
O relație care nu este sănătoasă e ca una toxică. Mai bine pune punct încă de acum, deoarece nu vei mai putea sau va fi mai greu. Eu sunt cu doi ani mai mare decât tine și nu am pe cineva. Nu e o nenorocire. Meriți mai mult. Dacă el nu se poartă cu tine așa cum ai merita, pune punct și caută pe altcineva care să te merite.
anonim_4396 întreabă: