Căutăți o fată, cu toate așteptările tale, autentică reală, Adevărată ca și tine cu același valori!
Fi băiatul real și Adevărată care ai fost din tot deauna Man! și întrebă fără nicio teamă fete,femei care consideri câți poate îndeplini toate așteptările tale și dorințele tale, și săte iubească cu Adevărat cum și tu o s-o iubești cu Adevărat cu toată inima și sufletul tău Man!
Trebuie să nu-ți fie teamă,să discuți, vorbești, întrebi, o fată, o femie, dacă îți dorești o relație serioasă! cu ea sau de prietenie, până te cunoști cu ea, și dacă va fi reciproc din partea amândurora!, Man! totul!
Mergi la o colegă de clasă care îți place de ea!
și spune-i bună, ști astăzi mă gândeam să mergem într-un parc cu colegi de clasă vi și tu? o întrebare!
Sau poți săi spui sincer câți dorești să fiți prietenii dacă și ea dorește! Să vă cunoașteți!
Nu faci nimic greșit dacă întrebi, și așa o să începi să cunoști fete de care îți dorești să ai o prietenie, o relație bine înțeles dacă este reciproc!,din partea amândurora!
Bine înțeles că tu poți întreba ceva mult mai interesant, ..decât ce ți-am spus eu.
Primul pas ar fi să ajungi să vorbești cu ușurință cu alte persoane, dacă nu poți face asta, să îți iei gândul că poți avea relație o perioadă. Dacă cu timpul vei putea vorbi mai repede cu oameni care au același interes ca tine, da, acela este momentul în care ai putea să te gândești la așa ceva. Să nu ajungi după o perioadă ca orice fată pe care o vezi să te gândești că vei avea ceva, este o greșeală, vei părea un disperat. Dacă fata te place, va fi rezolvată de la sine.
Isi ia inima in dinti si initiaza conversatia cu fata, incepand sa i se adreseze cu o forma de politete, cu intrebari banale si apoi poate intra in subiectul care-l interseaza.
Cand apare muierea potrivita, pune si ea ochii pe tine, iar demersurile sunt extrem de usoare.
In clasa a 9-a, fiind la fel, introvertit/retinut si timid, i-am picat cu tronc unei fete la fel, dar frumoase. Cu tot cu defectele de atunci (eram foarte "neslefuit), m-am combinat in primele 2 saptamani, cu una din clasa. Pentru simplul fapt ca eram compatibili. Nu a tinut, nu am ajuns nicaieri, doar stres a fost; dar asta nu mai conteaza.
Pasi de parcurs nu am. Totul vine de la sine, si cel mai important: trebuie sa te observe si ea, sa te placa.
Treaba pare complicata pentru ca de multe ori, baietii insista la alea care nu ii vor. Intr-adevar unora le place negocierea/jocul la inceput, de aia ajung cu ultimii terminati. Aia nu e treaba noastra.
Cand gasesti fata potrivita, cu valori comune, iti va zambi si se va balbai la randul sau, nu va sta ca o printesa, sa te judece. Deci, chill. Femeile "e" tot oameni, au aceleasi emotii, si se simt si ele atrase. Trebuie doar sa fii baiat bun.
In calitate de fata, iti zic ca ar fi bine sa socializezi cat mai mult. Incearca sa vorbesti cu ea si vezi daca relatia dintre voi doi este buna sau nu. Incearca sa o cunosti cat mai mult si sa fi un baiat finut cu ea(nu ca baietii din ziua de azi, sa fi badaran). Scoate-o in parc la o plimbare sau undeva in oras. Si cel mai important este sa fi un baiat educat si sa stii cum sa te comporti cu o fata. Mult noroc si sper ca te-am ajutat!