| Lucaci a întrebat:

Cum pot convinge o mama sa te lase la colindat?

Răspuns Câştigător
| Pisicuța a răspuns:

II spui ca esti in siguranta, daca mergi cu cineva, aminteste-i de vremurile cand ea mergea la colindat si cat de frumos era sau daca ea nu a fost vreodata la colindat aminteste-i cat de rau s-a simtit sa nu mearga si daca ea vrea sa simti si tu la fel...aminteste-i ca este Sarbatoarea cea mai importanta din an si sa-si deschida inima prin a te lasa la colindat happy

10 răspunsuri:
| Psihiatra a răspuns:

Trebuie sa-i demonstrezi ca esti in siguranta.Trebuie s`o intelegi. E mama, si nu poate sta linistita cand stie ca virgula copilul ei e afara, noaptea.Sunt multi care se imbata sau nu sunt in toate facultatile mentale, ca sa zic asa.Asa ca nu stii niciodata peste cine poti da.

| erik a răspuns:

Colind-o pe ea mai intai.

| CapitanuSemafor a răspuns:

1. O ameninti sa te lase, ca de nu...(cam dura metoda, stiu)
2. O rogi frumos vreo 4 ore
3. ii dai 20% din incasari

| Candyfloss a răspuns:

1) o rogi frumos de ogramada de ori
2) ii spui ca asa mai faci si bani
3) o ameninti daca nu te lasa( inventezi si tu ceva)
4)Asa e traditiahappyhappy
5) ca asa se duc toti copii si vrei si tuhappy

Sper ca ti-am fost de folos...happy
Si ai mei sunt greu de convinswinking eu am facut (ce tiam spus mai sus)
si i-am convinshappy

| Sn00pY a răspuns:

Pai ii spui ca o colinzi toata ziua laughing in cat sa iti dea bani pentru 10 blocuri/case

| ingerash_1981 a răspuns:

Da trebuie sa te lase ea? pleaca si gata.laughing, ...sau zii cum ii zic eu: Vezi ca am plecat la colindat. Daca zice nu.tot plecilaughing

| maria3111 a răspuns:

Mai bine nu te duci(o sa stai in frig, o sa castigi nici 10 lei, probabil o sa te injure crezand ca esti tiganca) deci mai bine nu te duci...parerea mea funda?big grin

| seful47 a răspuns:

Lmao.

| deni_9263 a răspuns:

Ii zici ca mergi la prietenii si mergi la colindat sau poti sa ii zici ca no sa iei bani nu mai de dragul de a colinda si iiei bani daca vrei. Funda?

| adyboss_3133 a răspuns:

O rogi foarte mult si ai spui ca e traditie si ca trebuie si tu sa te duci si in plus mai strangi si bani big grin

Întrebări similare