II spui ca esti in siguranta, daca mergi cu cineva, aminteste-i de vremurile cand ea mergea la colindat si cat de frumos era sau daca ea nu a fost vreodata la colindat aminteste-i cat de rau s-a simtit sa nu mearga si daca ea vrea sa simti si tu la fel...aminteste-i ca este Sarbatoarea cea mai importanta din an si sa-si deschida inima prin a te lasa la colindat
Trebuie sa-i demonstrezi ca esti in siguranta.Trebuie s`o intelegi. E mama, si nu poate sta linistita cand stie ca virgula copilul ei e afara, noaptea.Sunt multi care se imbata sau nu sunt in toate facultatile mentale, ca sa zic asa.Asa ca nu stii niciodata peste cine poti da.
1. O ameninti sa te lase, ca de nu...(cam dura metoda, stiu)
2. O rogi frumos vreo 4 ore
3. ii dai 20% din incasari
1) o rogi frumos de ogramada de ori
2) ii spui ca asa mai faci si bani
3) o ameninti daca nu te lasa( inventezi si tu ceva)
4)Asa e traditia
5) ca asa se duc toti copii si vrei si tu
Sper ca ti-am fost de folos...
Si ai mei sunt greu de convins eu am facut (ce tiam spus mai sus)
si i-am convins
Pai ii spui ca o colinzi toata ziua in cat sa iti dea bani pentru 10 blocuri/case
Da trebuie sa te lase ea? pleaca si gata., ...sau zii cum ii zic eu: Vezi ca am plecat la colindat. Daca zice nu.tot pleci
Mai bine nu te duci(o sa stai in frig, o sa castigi nici 10 lei, probabil o sa te injure crezand ca esti tiganca) deci mai bine nu te duci...parerea mea funda?
Ii zici ca mergi la prietenii si mergi la colindat sau poti sa ii zici ca no sa iei bani nu mai de dragul de a colinda si iiei bani daca vrei. Funda?
O rogi foarte mult si ai spui ca e traditie si ca trebuie si tu sa te duci si in plus mai strangi si bani
Vanessa0911 întreabă: