Ca sa nu îți pese, trebuie sa ai mai multa încredere în tine, în felul tău de a fii. Nu trebuie sa îți fie frică de oameni, pentru ca frica de oameni întinde o cursă. Ai curajul sa spui ce gândești, sa fii tu însuți, chiar dacă ceilalți nu sunt de acord. Oricum nu ii poți mulțumi pe toți, de aceea nu trebuie sa te stresezi.
Daca iti pasa prea mult de parerea celorlalti posibil ca ai primit o educatie proasta, spun din propria mea experienta. Cu timpul, doar cu timpul o sa te inveti sa ignori ce spun altii, nu se va intampla intr-o zi sau o saptamana.
Scuze,esti penibila Cati ani ai? Si de ce sa plangi daca se iau de tine? Scuze, dar e PENIBIL. Daca vrei sa faci ceva util vietii tale, pur si simplu injura-i si tu in gand, sau daca poti cu gura, te vei simti mai bine
Poti plange la orice varsta, nu e penibil. Jignirile ei mi-au amintiit de cateva probleme din trecut.Nu am plans pentru ca o fumatoare cu note proaste la scoala si probleme de comportament m-a jignit.Am plans pentru ca spusele ei mi-au adus aminte de trecut.Plang rar, dar cand vine vorba de familia mea am o slabiciune.
Important este sa fii tu si nu ce vor alti de fapt. Oameni care se schimba datorita influentelor se numesc oameni falsi, asa ca mergi inainte si nu mai pune la suflet tot, nu are rost.
Sa mergi la oglinda, sa te uiti la tine si sa zici "Nu is o mamaliga. Sunt tare" si daca te mai jigneste cineva sa te doara in cot, spune-i "Nu imi pasa ce crezi tu"
Daca plangi nu inseamna ca esti slab/a. Daca vrei sa plangi, plangi.Nimeni nu te condamna pentru asta.Trebuie sa fii tu insati, si nu trebuie sa te ascunzi in spatele unei masti mai ales daca stii ca "nu iti apartine". Daca chiar esti jignit/a, vorbeste cu parintii cu profesorii, cu oricine te poate ajuta, trebuie doar sa vrei.Parerea ta despre tine, e de ajuns sa o stii tu, si sa nu lasi colegii sa o influenteze.
Draga Suflet,
A plange nu inseamna ca esti slaba.Inseamna ca esti om.Un om minunat, sensibil si cu emotii puternice.Nu pune la suflet comentariile negative si rele.Tu stii adevarul despre tine, si asta conteaza.Esti aici cu un scop, cu o misiune, nu lasa oamenii sa iti intre in minte cu spusele lor urate.Lasa emotiile sa iasa afara, lasa trecutul sa vina in prezent ca sa inveti in viitor.Iti spun din propie experienta.
anonim_4396 întreabă: