Poi trebuie sa il asculti pe cel de langa tine mereu, sa il susti, sa ii fi alaturi, sa fiti de nedespartit, sa stii cine este cu adevarat, sa va vb orice si practic sa ii fi prietena
Sa nu barfesti, sa asculti si sa te bucuri pentru fericirea prietenei tale, dar trebuie sa fie reciproc
E f greu.iti trebuie multa rabdare si multa intelegere, un prieten adevarat e acela care e mereu acolo cand ai nevoie de un sfat, o vorba buna... daca iti doresti asa ceva succes si nu da inapoi cand simti ca dai de greu;-)
E cam greu de raspuns deoarece o prietenie adevarata inseamna mult. Aceasta se dovedeste in ani nu asa peste noapte, si poate nici peste ani nu vei ajunge sa o cunosti cu adevarat, eu am avut o "prietena buna " 7 ani iar dupa aia? dupa aia m-a dezamagit si am ajuns sa ne spunem cuvinte grele. Daca'i esti alaturi in momentele grele cat si in momentele frumoase, sa o intelegi cand ii este greu, sa nu o critici ci doar sa-i dai un sfat, sa-i doresti binele.vei ajunge cu adevarat o prietena buna...
Nu e asa greu,fii tu insuti,fiti mereu impreuna la bine si la rau,ajut-o cand plange,fii alaturi cand rade,faceti multe lucruri impreuna,sustine-o in ceea ce face,nu stiu,eu asa am devenit,dar nu uita ceva:prietenii te tradeaza mai mereu, nu exista nimeni in care sa ai absoluta incredere, te-am ajutat? fundita?