| petre_3712 a întrebat:

Cum pot distruge indiferenta cuiva? chiar daca o vad cu ochii inlacrimatii (nu spun nimica) dupa ce ne-am certat(imi arata in continuare ca este infdiferenta(! cu ochii inlacrimati!)

10 răspunsuri:
nony
| nony a răspuns:

Daca te-ai exprima in romana poate te-as intelege.deci vrei sa spui, ca te-ai despartit de ea, ea plange, dar totusi da impresia ca nu o intereseaza?
Daca este asa. te inseli.Nu avea de ce sa planga daca nu o afecta si pe ea.Deci indiferenta nu este aici. Poate din orgoliu ea nu vrea sa mai vb cu tine, si prefera sa sufere.
Cel mai bine ar fi sa mai incerci o impacare...asta daca am inteles eu ce ai vrut tu sa zici.

mumoasa
| mumoasa a răspuns:

Pai cum sa fie indiferenta daca a inceput sa planga?straight faceInseamna ca ei ii pasa de tine. Te iubeste.winking
Incearca sa vb cu ea. Spune-i ca o iubesti si ca vrei sa fiti impreuna.Asa o sa inteleaga ce simti u.
Iti doresc mult succes si nu o mai face sa plangawinking

| scootsie a răspuns:

Poate se simte jignita de tine si nu vrea sa-ti reproseze pe moment ca sa nu spuna lucruri dureroase la nervi si te lasa pe tine sa intelegi ca nu te porti corect cu ea...Lacrimile spun multe... Daca o iubesti.citeste printre randuri...sa nu o pierzi...

| dy a răspuns:

Nu te certa! cearta nu aduce rezultatul scontat! incearca metoda care nu da gres niciodata! Gelozia! incearca brusc sa folosesti aceeasi moneda, indiferenta! Apoi da-i brusc de inteles ca a aparut ALTA IN VIATA TA! Daca te iubeste, va face tot posibilul sa te faca sa intelegi asta, daca nu-si schimba INDIFERENTA, atunci nu te iubeste si chiar merita indiferenta ta! SUCCES!

| yadora a răspuns:

Mnadria si orgoliul ei sunt mai presus de iubire.....asa ca desi i se rupe sufletul de durere nu va ceda, asteapta ca tu sa fi acela care face primul pas...asta daca mai vreti ca relatia sa contunue.

| alinaandrei a răspuns:

Da, dar daca mandria si orgoliul sunt mai presus de dragoste si ea nu cedeaza nici daca el incearca atunci ce sa faca? ea spuneti! eu nu stiu ce sa zic...

| Chuck a răspuns:

Cum naiba e indiferenta daca plange?
Care aveti ochii inlacrimati? Ea sau tu?

Daca ea e cea care plange, nu e indiferenta. Face pe nebuna. Cum a zis si enigma si, mi s-a parut chiar un lucru rational: "nu le da femeilor mai mult decat primesti".

| sabina59 a răspuns:

Nu cred ca este indiferenta... din contra, cred ca sufera. Cind o persona plinge inseamna ca tine la relatia care o are, si ca este indragostita. Poate ai facut ceva, un gest, o vorba, care ea le-a inteles gresit.In iubire nu este de ajuns sa spunem "te iubesc". Trebuie sa si aratam lucrul acesta. Metoda cea mai buna, dupa mine, este de a initia a cunostere mai in amanunt persona ce o iubim. Trebuie sa gasesti portita de a patrunde in sufletul ei si de a intelege ceea ce se petrece. Trebuie sa lupti daca o ibesti. Cu multa rabdare. Sfatul meu este sa gasesti acea portita...Numai atunci ai sa poti sti daca sinteti cu adevarat facuti unul pentru altul.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Incearca sa o faci sa vorbeasca cu tine despre subiectul care o supara, asta dupa ce ii spui ca o iubesti si nu vrei sa te desparti de ea. Cred ca nici ea nu vrea asta ci doar sa se schimbe ceva intre voi, acel ceva care pe ea o supara, evident.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Da... in primul rand du-te si fa scoalawinking