Într-un fel e chiar super bine că atragi așa oamenii . Te ajută foarte mult mai ales la locul de muncă mă gândesc. Probabil și faptul că ești conștient că atragi oamenii, îi atragi )). Gândește-te că nu îi mai atragi, pune o barieră între tine și persoana respectivă. Nu mai da totul din casă și vorbește doar strictul necesar .
"atrag persoana aia fie că e femeie sau bărbat ca un magnet"
mai pe scurt: ne intrebi cum să faci să nu fii perfect?
Asa sunt persoanele alea cu toti oamenii, nu cred ca te vad pe tine un tip okey.
Le zici ca ai treaba si pleci.
Replici de genul: imi pare rau, cum ziceai ca te numesti? Sau, imi pare rau, chiar sunt foarte ocupat. Sau, ca tot veni vorba, trebuie sa plec sa ma intalnesc cu un prieten.
Te inteleg perfect, insa chiar nu pot sa ma pronunt pe subiect.
Cateva replici ai prins ideea.
Distant si politicos. Te inteleg perfect am intalnit si eu pe parcurs persoane ce pur si simplu te lasa fara energie la o discutie seaca de 10 minute... energofagi si inteligentofagi)
Nu sunt sigur de al2lea cuvant.e productie proprie (ii dau sensul ca iti mananca inteligenta insa fara nici un folos pentru ei) )
Nu-mi place sa fiu în centrul atenției. De obicei vorbesc puțin și nu mă bag în seamă cu necunoscuți.
Atunci vor sa fie prietenosi poate acele persoane te admira sau admira ceva la tine
Tuseste oleaca si zi ca ai 'Rona, dar ca nu e nimic ingrijorator. Glumesc... Spune-le persoanelor cum le vezi (eg. Spune-i vecinului ca ti-ar placea sa vorbiti alta data / sa nu fiti atat de apropiati, persoanei de la sala ca nu ti-ai dori o relatie etc) ca sa inteleaga. Totusi, ar trebui sa te bucuri ca esti usor de placut, e un lucru bun , doar ca probabil lumea nu stie exact ce limite vrei sa fie.
Norocosul naibii!
Ce mi-ar fi plăcut mie să am norocul tău, și tu vrei să scapi de el!
Pai fi tu asa cum esti, si cu tine te intelegi e bine, cu cine nu, aia e, si de ce sa nu-ti placa ca atragi? E f bine.
Ca oricum nu poti fi altfel, fi tu insuti si aia e.
Daca atrageai antipatie era nasol, dar simpatia e binevenita.
Femeile daca iti zic doar problemele care le au, nu te plac ca barbat, ci doar se folosesc de tine sa-si spuna problemele, pe alea le poti evita. Daca te vedeau dragut, te intrebau si de tine.
Dar barbatii aia sunt sinceri, te plac ca om pe bune, ca intreaba despre tine, lucru pe care ele nu-l fac.
anonim_4396 întreabă: