| zenaly a întrebat:

Cum pot renunta la o relatie nepermisa de societate? Incercam sa nu vorbim cateva zile uneori saptamani si pana la urma ajungem iar impreuna. Azi l-a sunat sotia in timp ce eram impreuna si apoi s-a adresat urat la adresa ei. I-am spus ca atata timp cat e cu mine sa nu o vorbeasca urat.Macar atat sa fac pentru ea la cat sunt de...

Răspuns Câştigător
| ExistaMosCraciun a răspuns:

Nu ai sa poti pana cand aceasta relatie nu se "consuma". Ai sa stii cand se va intampla asta, pur si simplu nu te vei mai forta sa nu te vezi cu el si ruptura va veni de la sine.

4 răspunsuri:
| fabiola a răspuns:

Atata vreme cat te multumesti cu firmituri de dragoste, nu poti renunta, iar gelozia nu are ce cauta in astfel de situatii! Eu merg dupa principiul :ori totul, ori nimic! Dar e principiul meu si imi asum consecintele!

NOname
| NOname a răspuns:

Buna, Zenaly!
Am citit toate intrebarile tale si am ajuns la urmatoarea concluzie: tu nu Vrei (cu adevarat) sa rupi aceasta relatie. Da' stii de ce? Pentru ca nu te mai leaga mai nimic de sotul tau. Sunteti ca doi amici care locuiti sub acelasi acoperis si va impartasiti experientele sexuale. Asa ca nici nu e de mirare, ca te agati cu disperare de celalalt, cu toate ca mai uita si el, ca e ziua ta, te mai necajeste...
Nu stiu ce sa zic. E viata ta. Tu stii ce e mai bine pentru tine si pentru copilul tau. Asa ca tu trebuie sa hotarasti, daca vrei ca lucrurile sa ramana asa sau daca vrei sa schimbi ceva. Pentru ca daca vrei ceva cu adevarat, poti. Dorinta este cea care-ti lipseste.
Iar de judecat, nu te judec deloc. Numai tu stii cum si de ce ai ajuns in aceasta situatie. O fi fost infidelitatea sotului de vina sau dorinta ta de a te simti iubita/dorita, nu stiu...
Ideea e ca doar tu poti sa schimbi ceva si doar daca vrei.
Succes! Numai bine!

IMPERIA
| IMPERIA a răspuns:

E vorba de voința ta, Zenaly! Dacă el ar fi considerat relația voastră serioasă, și-ar fi pus în ordine viața și ar fi renunțat la soția lui. Dacă vrei cu adevărat, sunt convinsă că poți, draga mea. Îmi dau seama că e simplu să vorbesc, dar ca să te conving aș vrea să te rog să te pui tu în situația soției sale. Nu îți este teamă că roata se întoarce și vei păți și tu la fel? Tipul nu pare a avea scrupule. Stai strâmb, Zenaly, dar judecă drept. Am încredere în decizia ta.

| ania a răspuns:

Daca pentru tine conteaza ca prin aceasta relatie il intristezi pe Dumnezeu si il ranesti pe copilul tau si te rogi, El vrea sa iti dea putere sa alegi sa renunti la orice contact cu aceasta persoana ori de cate ori esti ispitita sa o faci. Dumnezeu vrea sa-ti dea puterea de a fi o sotie fidela indifernet ce face sotul tau.