Rolul tau in viata este de a nu face umbra pamantului degeaba. Adica sa faci ce iti face tie placere si sa nu deranjezi societatea in care traiesti.
Te-ai nascut pentru ca asa au vrut parintii tai, sa aiba un copil. E atat de simplu.
Nu e ca in jocurile video unde esti creat pentru a salva lumea
Nu exista un raspuns universal la aceasta intrebare, deoarece fiecare persoana are propriile sale experiente si perspective asupra vietii.
Multi oameni considera ca scopul lor in viata este sa isi gaseasca propria fericire si sa contribuie la fericirea celor din jur. Poti face asta prin dezvoltarea de relatii semnificative, prin urmarea pasiunilor si intereselor personale si prin gasirea unui mod de a face o diferenta pozitiva in lume.
In opinia mea este destul de important sa iti gasesti propria cale si totodata sa ai un scop si mai ales un sens al tuturor lucrurilor in viata ta.
Sper ca te-am ajutat!
Vei trăi și vei vedea. Dacă rămâi în permanență cu această întrebare, viața va trece pe lângă tine și nu vei afla nicicând răspunsul dorit. Trăiește-ți viața așa cum îți place ție, realizează chestii de care să fii mândru, atât tu, cât și părinții tăi, fă-ți o familie și, astfel, vei afla rolul tău pe această lume.
Pentru ca asa au vrut parintii tai. Te-ai nascut din dragostea lor.
Ce intrebare stupidă!
Citește Biblia, începe cu Noul Testament și Psalmii, cu rugămintea către Creator sa îți lumineze mintea prin Duhul Sfânt ca să intelegi ce madag special are pentru tine în fiecare zi.
"Cum pot sa aflu de ce m-am născut? "
Iti intrebi parintii ca ei sunt singurii care iti pot spune de ce tea-au nascut!
"Care este rolul meu în viata?"
Acela pe care ti-l faci SINGUR!