Tu trebuie sa ai mai multa incredere in tine, nu in partener.
Gelozia e reflexia propriilor probleme.
Daca tu nu ai incredere in tine, cum poti avea intr-un eventual partener?
Trebuie sa incepi sa acumulezi incredere in tine, doar asa vei putea trece peste gelozie.
Trebuie doar sa iti folosesti capul. Ti-a dat omul motive sa fii geloasa? Sa nu ai incredere in el? Pai vezi tu singura. Ascunde telefonul de tine? E un libidinos ratat care pupa pe toate in fund online (Facebook si alte rahaturi de genul )? Se uita dupa fete pe strada? Flirteaza cu toate care le vede? Daca raspunsul e nu, incearca sa te calmezi incet incet si sa apreciezi ceea ce ai.
Si daca raspunsul e da, gelozia tot nu ajuta. Daca vrea sa insele, poate sa insele indiferent cat scandal ii face ea, cat ii controleaza telefonul, etc. Ba mai mult, facand chestii d-astea, il indeparteaza. Cel putin asa vad eu lucrurile.
Pai depinde de persoana de langa tine pana la urma. Daca nu ai incredere in el, stii tu de ce. Ceva te-a facut sa nu ai incredere in el. Eu de exemplu sunt foarte geloasa, dar am incredere in partener. Fiindca mi-a demonstrat ca pot sa am.
Daca ceva din comportamentul lui te-a facut sa nu ai incredere, vorbeste cu el despre asta si clarificati situatia.
anonim_4396 întreabă: