| saster a întrebat:

Cum pot sa cuceresc fata care imi place big grin repede ca la 17:00 ma intalnec cu ea big grin repede!

Răspuns Câştigător
| Acadeeeaa a răspuns:

1. sa ii zambesti
2. sa te imbraci frumos
3. sa te parfumezi
4. sa ii vorbesti frumos si sa pair un timp de gascasmug
5. fa-i complimente ( dar nu ce frumoasa essssstiiiiii, sau vrajeli din astealaughing ) ii spui ca-ti place parul eismug etc.
6. la sfarsit cere-i nr ca sa mai vorbitismug, sau id. si totul vine de la sinee!

Funda?happy

6 răspunsuri:
| alinae a răspuns:

Incearca sa fi tu insati si aflai caracterul prin vorbele ei.De exemplu poti sa o faci sa rada, sa te imbraci cum crezi ca i-ar placea ei, sa fi aranjat si sa nu o jicnesti.Bafa la intalnire. :d

| dianadya a răspuns:

Depinde de ce ii place.Nu exagera.Nu o minti si incearca sa gasesti subiecte comune. Oferai o floare un cadou dau nu EXAGERA ca te va crede nebun.Fa-i placerile dar incearca sa o faci sa vada ca nu esti chiar un catelus care sta dupa ea.Fa-o sa vada adevarata ta personalitate dar nu o supara.Cunoaste-o bine ca sa stii ca nu se preface.Nu fi dur si nici emotionat. Daca va placeti reciproc nu ai de ce.Iti urez succes.Sa imi spui daca a functionat. Daca da te rog da-mi si mie o Funditza.Bafta!

| Antikrist_3871 a răspuns:

Fi tu. Dai flori si alint-olaughing bafta

| Bellatris a răspuns:

Cu simtul umorului, merge 100%. Fa glume, chiar si pe seama ta, canta, maimutareste-te putin. Insa nu in mod penibil si nu exagera. O vei face sa rada si se va simti in largul ei langa tine.

| psiHopixia a răspuns:

Mai.fii atent! O fata este cucerita in momentul in care se simte bine langa tine, deci vezi cam ce'i place si imposibil sa dai gres. Daca ii plac glumele.incearca o gluma daca se prinde si rade e ok si conitui, daca nu incearca altceva.tot ce conteaza e sa nu lasi timp gol fara sa vorbiti ca e jenant si penibillaughing deci cauta subiecte de discutie,gen muzica, haine, freze etc.ca's o gramada. Eu iti urez succestonguebatting eyelashes

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Toti sunteti castigatori mersi de sfaturi

Întrebări similare