Ca sa o cucerești trebuie să vorbești cu ea, cel mai probabil, de fapt cel mai usor pentru tine ar fi prin intermediul rețelelor de socializare, dar nu te limita doar la ele. Cauta sa intri in cercul ei de prieteni, incearca sa te apropii de ea. Vorbeste cu ea, descoper-o, gaseste subiecte comune, pasiuni comune. Iar dupa o lunga perioada de "cunoastere" învit-o la o plimbare, la un suc, la un film etc. Fa-o sa rada si sigur o vei cuceri, ofera incredere si ai răbdare, nu dispera. Fii tu natural, amuzant si las-o sa te descopere si ea. Nu incerca sa fii, sa pari ceea ce nu esti.
Paul,
E barbatesc sa cuceresti si in sensul asta e numai bine si natural.
Da-mi voie sa intreb de ce sa cuceresti?
Sa ai o imagine de sine mai buna?
Sa ai o relatie in care sa fi fericit?
Sa ajungi in chilotii ei?
Poate o cucerire sa te faca fericit?
O partida de iubire te face happy vreo x minute, dar dupa aceea?
Eu zic sa incerci sa cuceresti mai intai lucrurile nelalocul lor in viata ta:
Exemplu:
Cat de pregatit esti sa faci pe cineva fericit?
Tu esti acum fericit chiar si fara cuceriri?
Daca nu esti fericit, veste proasta: fericirea nu vine din afara noastra!
Esti multumit cu forma ta fizica? cu cati bani faci? Cu cat de placut esti in relatii? Cu intelegerea spirituala pe care o ai despre locul tau in univers si unde esti sau nu in planul lui Dumnezeu?
Daca da, poti sa te gandesti sa faci pe cineva fericit ( nu sa cuceresti pentru implinirea ta egoista).
Daca nu. Eu iti recomand sa iti asumi responsabilitatea de a creste in toate aceste domenii si, surpriza, odata ce te vei dezvolta in domeniile acestea vor roi fetele in jurul tau...
E calea grea.
Calea usoara e: da cu feromoni si asteapta-te sa dai de una in calduri...
Dar scurtatura nu te va face mai bun, doar mai egoist si mai mic si in ochii tai si in ai viitoatei tale sotii.
Spor la cucerirea de sine!
Fii tu însuți! Mergi la ea putin aranjat, parfumat si cu flori si ciocolata! Va fi incantata!
Comporta-te normal, fii tu asa cum esti.Nu ai nevoie sa te invete cineva cum sa o cuceresti, uneori simplitatea si modestia sunt modul cel mai bun de a ajunge la inima unei fete.
Banul, banul schimba tot, daca ai bani le ai pe toate mai ales ca suntem intr-o tara saraca.