| RemusSePoate a întrebat:

Cum pot sa cuceresc o fata? Vreau sfaturi

Răspuns Câştigător
| ShizAnime a răspuns:

E simplu, vorbeste cu ea. Fii haios in preajma ei, usor grijuliu cu problemele ei.[de genu' : ai sa racesti, trebuia sa te imbraci mai gros] Incurajeaz.o, arata.i ca esti gata sa o prinzi in caz de se impiedica[metaforic vorbind]. Cand e suparata, intrab.o de ce, si daca nu.ti raspunde, sau nu vrea[depinde de fata], incerca sa.i dai un sfat general, care ar face.o sa se simta mai bine. [de genul: problemele trec, nu.ti mai face griji.]. Apoi, incearca sa.i faci complimente subtile, [include o discutie de ex. despre par, in genul ca tu spui: imi sta naspa parul azi. ea probabil v.a spune ok, sau, si mie. si atunci tu sa spui: dar tie iti sta super bine, sau, ba nu, tie iti sta foarte frumos.]. Daca reactioneaza bine la aceste complimente, continua,[cu chesti gen esti frumoasa.]. Daca reactioneaza ciudat,[gen: mda bine..sau, mai lasa.ma] Spune-i cumva unui prieten de.al tau ca o placi, sau spune-i unei prietene de.a fetei ca iti place de tipa respectiva si te asigur, ca daca te porti dragut cu ea, si v.a afla ca o placi, v.a incepe sa.si puna intrebari daca e atrasa de tine. sau te v.a placea instant. Stiu ca e un raspuns lung dar sper ca te.a ajutat. M.ar fi ajutat mai mult daca.mi spuneai varsta. Pace.

5 răspunsuri:
| anonimg a răspuns:

Nu te grabi sa intrii in relatie daca nu esti pregatit de casatorie. Daca incepi sa construiesti relatia si te trezesti ca nu o vei duce la capat -adica la casatorie- ce vei face? Amandoi veti avea de suferit pe toate planurile.

| Dariusuu a răspuns:

Cel mai bun sfat de seducţie!

Ca să poţi să cucereşti o fată trebuie să fii dispus să rişti pierderea ei.

Când ai memorat asta poţi să începi să cucereşti o fată.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Daca te va placea o fata o va face pentru ceea ce esti.

| Papp_Francesca_1976 a răspuns:

Poarta-te frumos cu ea. Incearca sa te aopropii de ea, sa o cunosti mai bine.
Dar nu o stresa prea tare, nu trebuie sa fie evident si asa iti vei da seama daca te place, daca incearca sa se apropie de tine.

| Cruls a răspuns:

Omoara un porumbel si fi sigur ca te vede, o sa o cuceresti... daca e satanista ca prietena mea love struck

Întrebări similare