E simplu, vorbeste cu ea. Fii haios in preajma ei, usor grijuliu cu problemele ei.[de genu' : ai sa racesti, trebuia sa te imbraci mai gros] Incurajeaz.o, arata.i ca esti gata sa o prinzi in caz de se impiedica[metaforic vorbind]. Cand e suparata, intrab.o de ce, si daca nu.ti raspunde, sau nu vrea[depinde de fata], incerca sa.i dai un sfat general, care ar face.o sa se simta mai bine. [de genul: problemele trec, nu.ti mai face griji.]. Apoi, incearca sa.i faci complimente subtile, [include o discutie de ex. despre par, in genul ca tu spui: imi sta naspa parul azi. ea probabil v.a spune ok, sau, si mie. si atunci tu sa spui: dar tie iti sta super bine, sau, ba nu, tie iti sta foarte frumos.]. Daca reactioneaza bine la aceste complimente, continua,[cu chesti gen esti frumoasa.]. Daca reactioneaza ciudat,[gen: mda bine..sau, mai lasa.ma] Spune-i cumva unui prieten de.al tau ca o placi, sau spune-i unei prietene de.a fetei ca iti place de tipa respectiva si te asigur, ca daca te porti dragut cu ea, si v.a afla ca o placi, v.a incepe sa.si puna intrebari daca e atrasa de tine. sau te v.a placea instant. Stiu ca e un raspuns lung dar sper ca te.a ajutat. M.ar fi ajutat mai mult daca.mi spuneai varsta. Pace.
Nu te grabi sa intrii in relatie daca nu esti pregatit de casatorie. Daca incepi sa construiesti relatia si te trezesti ca nu o vei duce la capat -adica la casatorie- ce vei face? Amandoi veti avea de suferit pe toate planurile.
Cel mai bun sfat de seducţie!
Ca să poţi să cucereşti o fată trebuie să fii dispus să rişti pierderea ei.
Când ai memorat asta poţi să începi să cucereşti o fată.
Poarta-te frumos cu ea. Incearca sa te aopropii de ea, sa o cunosti mai bine.
Dar nu o stresa prea tare, nu trebuie sa fie evident si asa iti vei da seama daca te place, daca incearca sa se apropie de tine.
Omoara un porumbel si fi sigur ca te vede, o sa o cuceresti... daca e satanista ca prietena mea
anonim_4396 întreabă:
anonim_4396 întreabă:
Effy35 întreabă: