| Anahiteamo a întrebat:

Cum pot sa cuplez o colega de-a mea cu un baiat de la alta clasa? Au aman2 aceeasi varsta si se plac aman2

12 răspunsuri:
| Amy a răspuns:

Poti gasi un prieten comun intre ei, sau poti face rost de id-ul lui sa il dai ei. de asemenea va puteti intalni intr-un club, la o pertrecere, etc. succes!

| BrD a răspuns:

Pei or sa se cupleze singuri, nu te agita!

| Alexandra_7889 a răspuns:

Pai daca se placa amandoi si nu sunt cuplati poti tu sa le propui sa iasa impreuna cu tine undeva. cand ajungi la locul stabilit ii spui preietnei tale ca te duci pana la baie si ca te intorci imediat poate in acel moment cand sunt singuri vorbesc si poate se cunosc mai bine daca nu da-le la amandoi o scrisoare anonima care sa le spui un loc si o ora in care sa se intalneasca ...nestind ca este de la tine trimisa ca si cum tu ai scrie in numele prietenei tale pentru \\acel baiat si in locul acelui baiat pentru prietena ta foarte simplu papa pup... funditabatting eyelashes

| Anonim_8545 a răspuns:

Poi. daca se plac nu te baga tu.

Stefan
| Stefan a răspuns:

Foarte simplu, discuti cu cei doi acest lucru si daca amandoi isi doresc sa se cunoasca, problema este ca si rezolvata.

| yoo23 a răspuns:

Daca se plac amandoi... ce legatura ai tu? laughing zi la baiat sa se duca la fata si sa ii ceara prietenia.

| stiiix a răspuns:

Aici nu cred ca ar trebui sa intervii tu. big grin
Cel mai bine este sa ii sfatuiesti pe amandoi sa isi marturiseasca sentimentele si lucrurile vor merge de la sine.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Cred ca ar trebui sa ii spui fetei sa ii dea numarul ei de telefon si s-a rezolvat.

| denisa_6193 a răspuns:

Daca se palc spune-le ca daca nu o fac acuam mai tarziu regreta

| Zenithf a răspuns:

Daca sunteti intr-o gasca cu totii, atunci cand va intalniti puteti sa-i faceti sa se apropie. Dar tine mult de ei daca ajung impreuna, poate ei nici nu se suporta. :p

| wends a răspuns:

Pai yu si cu inca cineva am sa-i dau numele de X cu cei 2 pr iesiti in oras gen la patinoar. tu si X iesiti de pe gheata cand cei 2 nu sunt atenti, lasa-ti acolo vreo 15 min dar ai grija sa va ascundeti undeva ca daca ei ies de pe gheata sa nu va gaseasca iar peste 15 minute apareti si voi si daca observati o schimbare in comportamentul lor inseamna ca sigur s-a intamplat ceva

| Ann3 a răspuns:

Pai ce-i greu? Daca se plac?! II pui fata-n fata si ii lasi singuri. Se vor uita in ochii celuilalt si isi vor dezvalui sentimentelewinking