Succes! Si eu sunt ca si tine, dar la mine tata meu biologic a murit. Daca vrei mai multe detalii despre situatia mea poti sa-mi scrii un mesaj pe TPU.ro.Abia astept sa vb.Multumesc.
Nu prea poti, decat daca nu cumva te duci la locul de unde ai fost adoptat/a si intrebi.de obicei se tin informatiile legate de parinti biologici...asa stiu
Stiind numele de fata si domiciliul mamei la vremea respectiva te poti deplasa in localitatea aceea si poti studia la arhiva primariei daca s-a casatorit intre timp si care e numele actual.
Poti incerca de asemenea ca in localitatea de nastere a mamei sa intrebi la politie daca nu a fost solicitat cazierul ( la solicitara persoana trebuie sa declare domiciliul actual, iar cazierul se pastreaza in localitatea de nastere ) caz in care vei afla noua adresa a mamei ( insa vei avea de a face cu sistemul birocratic din Romania...asa ca nu iti va fi usor dar nici imposibil )...
Cat despre tatal biologic in cazul in care nu a fost declarat...doar mama biologica te va putea lamuri...
Mult succes...