Daca esti sigura de sentimentele tale si doresti sa fii cu el, fa tot posibilul sa va impacati nu sa il uiti! De ce sa suferi si sa stai sa iti pui intrebari cand poti sa incerci sa fii fericita! De cele mai multe ori nu e bine sa fii foarte orgolios ca pierzi prea mult si regreti o viata. Eu as zice sa mai incerci.
Dupa cum vorbesti nu mi se pare ca ai vrea sa-l uiti, ci sa va impacati; daca e asa, ia-ti inima-n dinti si du-te la el, si spune-i tot ce ai pe suflet; daca m-am inselat, atunci fa activitati care sa-ti distraga atentia, iesi din casa cat mai mult, petreceti timpul in compania persoanelor amuzante, vesele, puternice; gandeste-te ca ai sa treci tu si peste asta, si ca vor veni si vremuri mai bune.
Iubiti-va impreuna, nu separat, atunci iubirea va avea un rost, nu conteza cine face primul pas, in iubire nu exista injosire...
O sa regreti lasitatea ta mai tarziu.Mai conteaza acum cine face primul pas spre impacare? Conteaza faptul ca va impacati si va iubiti.Astea sunt copilarii.Nu lasati orgoliul sa va desparta.Ar fi pacat
Si eu am trecut printr-o situatie asemanatoare, si uite ce am facut eu si m-am impacat.
Nu ii mai da niciun semn de viata, lasa-l pe el sa faca primul pas si asa iti va demonstra daca te iubeste cu adevarat. Eu zic ca asta ar fi cel mai bun sfat, ca nu se merita sa te duci tu sa faci primul pas si el poate doar s-a prefacut ca te iubeste, si dupa tot tu ai sa suferi.
Daca sa intampla sa treaca pe langa tine, nu ii da niciun motiv de a crede ca tu esti disperata dupa el, ca unii baieti asa cred despre fetele care fac ele primul pas, si ai sa vezi ca el se va intoarce pana la urma la tine daca te iubeste cu adevarat si daca nu vrea sa te piarda
Bye:* ai grija de tine