Oricat de buna actrita ai fi, parintii vor stii intotdeauna cand joci teatru sau nu!
La cati ingerasi cu cornite sunt azi chiar ca ii inteleg pe parinti
Nu merge cu prefaactoria cu oamenii la care tii cel mai mult
Mai bine spune-le adevarul mereu, ca si daca te prind mintind e si mai rau
Nu ii joci pe ei pe degete ci pe tine deci nu parea un ingeras ci chiar fi unul dintre ei
Daca inveti bine, te comporti cum trebuie si nu le dai motive sa nu aiba incredere in tine, e ok.
Da, este o solutie: fii intr-adevar asa!
In rest... daca vrei sa iti minti parintii, nu e bine.
Nu poti sa convingi pe nimeni ca esti cumva, din moment ce esti contrariul. Ca pe un ingeras te vad mereu, stai linistita! Totusi, faci tu ceva ca sa nu te lase pe undeva sau sa te pedepseasca, chestii de genul!
Parintii te iubesc, iar din dragoste iti interzic anumite lucruri, intrucat ei constientizeaza ca nu te-ai descurca in unele situatii pe care tu le crezi puerile.
Daca vrei sa-i convingi, nu trebuie sa fii ceea ce vor ei sa fii, ci doar sa le demonstrezi ca poti sa gandesti in anumite situatii si sa iei decizii corecte. Bafta!
Pai...incearca ii asculti, ca esti foarte deschisa la ideile lor, si NU, niciodata nu spune ca ei si de fapt sa faci ca tine ca e mai rau cand vor afla. Pur si simplu discuta deschis cu ei, spune-ti parerea pe un ton cald, scazut (exclus tipete si jigniri), si incearca sa le explici ca nu faci nimic gresit, asculta-le parerea lor, combinati si ajungeti la un punct comun. Si inca ceva, fii foarte deschisa cu ei, nu le tine ascunse lucrurile grave, pentru ca tine minte: nimeni in afara de parinti nu iti vrea binele Nu gandeam nici eu asa, insa m-am convins de asta. Nu uita, sinceritatea e cheia. Mult succes
Daca vii la 5 dimineata din club, spune-le ca de fapt, ai venit la 11, dar n-ai avut cheie sa intri si nu vroiai sa-i deranjeziDaca iei o nota proasta la scoala, nu esti tu aia lenesa fara chef de invatat, ci profa e de vina.Are ceva cu tine
Pur si simplu. Aprobai tot timpul, sa le dai dreptate chit ca nu au, dar fara tot cum vrei tu.
Clar ca pe toti ii intereseaza scoala...mai ales rezultatele tale la scoala asa ca rezolva asta mai intai si arata-te multumitoare chiar daca nu vrei asta pentru tot ce-ti fac(daca-i de bine of course)iar daca ai frati mai mici comporta-te bine da super bine cu ei
Degeaba cred ei, daca nu crezi tu! Dupa cum vad eu, drumul pe care ai apucat va fi presarat cu Botox, genti fake, Ecstasy in vodka si, nu in ultimul rand, sex cu forta! Sau, poate incepand de azi, ai sa te uiti in oglinda si, ai sa te intrebi cine esti si ce vrei. Vezi daca iti poti raspunde...