| larrii a întrebat:

Cum pot sa ii dau papucii prietenului meu? suntem impreuna de o luna jumatate si el deja imi face niste faze foarte urate.si nu mai vreau sa fim impreuna. dar nu stiu cum sa ii spun din cauza ca eu maine, vineri, luni si marti nu fac scoala.[P. S e in clasa cu mine] si nu stiu ce sa fac. el tot timpu ma evita sa stea langa mine sau chestii de astea.[mentionez ca am vurt ca relatia sa fie mai in secret. ] si nu stiu cum sa ii spun.va rog ajutati-ma! multumesc mult. :*

11 răspunsuri:
| sandulache a răspuns:

Buna.
Ii zici simplu ca nu mai verei sa mai vorbesti cu el e mai frumos sa ii spui in fata, suna-l da-i un sms si daca intreaba de ce nu mai vreti, incepi sa ii explici cum sta treaba, asta e sfatul meu, succes.

| zantedeschia a răspuns:

Sunal si dativa o intalnire la un suc si spune-i verde in fata.Nu umbla cu el daca nu iti mai place.Succes

| georgiana a răspuns:

Pregateste-l pentru vestea ta, nu ar trebui sa se ajunga la despartiri urate.SA NU-i spui la telefon, prin intermediul mesajelor sau al prietenei tale, si sa ai curaj sa-ti asumi responsabilitatea. Spune-i motivele pentru care vrei sa rupi relatia si incercati sa ramneti amici.by`

| ☺Clau☻ a răspuns:

Pai daca ai numarul lui de telefon sau id-ul lui ii poti spune. Ori ii dai un mesaj sau ii lasi scris pe mess, dar cel mai bine si ar fi mai frumos din partea ta sa ii spui in fata. Daca nu puteti face cumva ca sa va vedeti pana mergi tu la scoala asteapta pana mergi la scoala si intr-o pauza il tragi de o parte si ii explici cum sta situatia si gata.Succes

| mikey a răspuns:

Salut.
Pai spunde-i ca ce-i cu figurile astea? Si spundei ca daca vrea ca, si ca te-ai saturat de el si de gesturile lui.Si cum adica in secret? Spune-i ca ii este rusine sa iese cu tine, sau cum?
Si spune-i ca deja esti satula si ca vrei ca sa te desparti. Spunet asa frumos, sa inteleaga, si iti gasesti unul pe gustul tauwinking
Bye!

| Orannginna a răspuns:

Easy... il suni, va intalniti, ii spui! Crede'ma este cea mai usoara cale si in plus, i'o spui in fata si sincer, deci nu iti va putea reprosa cine stie ce chestii. happy

| alex2009 a răspuns:

Daca nu te-ai culcat inca cu el este floare la ureche.Iesi cu alt baiat si gata dar daca iai cedat atunci suporti rusinea o sa te stie toata scoala relatia sincera nu trebuie ascunsa ...succes

| jenny a răspuns:

Stai de vorba cu el si spune-i ca nu mai vrei sa fiti impreuna, ca s-a schimbat si nu mai e baiatul de care te-ai indragostit. Daca nu te intelege mintel ca ai pe altcineva...

| th3mirr0r a răspuns:

Pai, simplu: cand nu o sa iti mai fie teama de consecinte, ii spui : "totu s-a terminat" si apoi, ii insirui motivele, daca le mai vrea laughing

| Bacemi a răspuns:

Poti sa ii spui direct ca nu mai vrei sa fiti impreuna. Cel mai bine ar fi sa fii sincera si sa ii spui motivele. Asa poate invata si el cum sa fie pe viitor. Cel mai frumos ar fi sa ii spui fata in fata desi e mai greu. Ar fi frumos sa ramaneti prieteni.

| maryafrumusika a răspuns:

Nu`ti fa griji. o luna jumate. poti sa si uiti de relati. ca si cum nu s`ar fi intamplat...sau ai putea sa ii spui ca vreti sa stie toata lumea de relatia voastra. daca se schmba ramaneti impreuna daca nu. nu. sa nu`ti para rau dupa un baiat happy