Daca tu te-ai despartit de fostul, asta nu inseamna ca si mama ta trebuie sa fie in dusmanie cu el!
Pai bun, dar e ok? adică să tot distribui ce muncește fostul ficații când ea e căsătorită cu altcineva? Sa îl urmărești pe rețelele de socializare și sa dai like-uri la tot ce face? Pica prost pentru ginerele ei. Daca ti-ar face soacra ta asa nu ti-ar pica nașpa sa tot îți dea se senzația ca ala e mai bun ca tine, ca îl regreta? și sa mai facă asta și public.
"Probleme" trebuie tratata cu ne-bagare in seama.
Facebook "ofera" aratarea activitatii tuturor persoanelor din lista de "prieteni" (in functie de numarul de reactii la postarile de la activitatile unei persoane), DAR nu ofera posibilitatea de a nu le afisa la cineva.
Si eu am 2 persoane ale caror activitate imi apare de mai multe ori, ZILNIC. Si nu am posibilitate de "un-follow".
Probabil, si la mama ta este situatie asemanatoare.
Singura posibilitate este sa vorbesti cu mama ta, sa nu mai dea like-uri la activitatile PERSONALE a fostului tau!
Problema e la voi doi, nu la mama ta. Daca tu ai incheiat orice prietenie si discutie cu o persoana nu este toata lumea din jurul tau obligata sa poarte acelei persoane dusmanie. Sotul tau daca se simte atat de lezat in privinta a ceea ce face mama ta pe pagina ei de Facebook, atunci sa o stearga din lista de prieteni ori sa ascunda postarile si activitatea profilului mamei tale ca sa nu-i mai apar nimic in newsfeed.
In alta ordine de idei sotul asta al tau lucreaza ceva de are atata timp sa urmareasca ce face fiecare pe Facebook si cui da like? Mereu am considerat o rusine de ultima speta un barbat care se preteaza la barfe si activitati tipice unei femei care este casnica.
Da cine ti-a spus ca sta la bârfe? Vezi ce distribuie ca nu ești orb când îți apare mare de la soacra ta distribuire de la fostul lui fica-sa când tu ești căsătorit cu ea și aveți un copil.
Pai ca mama mea ce treaba mai ai tu cu fostul,mai ales ca i-am și zis în ce circumstanțe ne-am despărțit? Nu aveam copii împreună,nu aveam afaceri de împărțit,ca ce sa ți legătura cu el?
Distribuie femeie postările ginerelui sau a fiicei tale,nu tot aduce trecutul familiei în prezent și după sa te aștepți sa primești și respect.Te gândești ca poate fica ta a trecut prin ceva traume lângă omul ala,poate a fost violent, a inselat-o etc, ca doar nu s-au despărțit de prea mult bine ce te mai interesează? zi mersi ca a scăpat de el și zi buna ziua dacă trece pe strada in rest ce mai ai de acolo?
Normal sa te deranjeze, și pe mine m-ar deranja soacra sa facă lucuri de genul.Zi bună ziua dacă ai interacțiune, sau dacă în caz ca ești nevoită doar da în rest...
Nu vezi si tu ca nu iti da nimeni dreptate? Pana la urma toti suntem straini aici si tratam cu obiectivitate o problema iar eu din cate vad nu e nimeni de acord cu modul tau de gandire.
Chiar asa. Ce treaba aveti voi? Poate il considera ideal ca sot pentru ea.
Daca voi ati avea o casnicie solida, pe sotul tau nu l-ar deranja ce face soacra. Are si ea viata ei. Nu poate ramane pustnica pentru ca tu te-ai culcat cu mai multi barbati.
E femeie măritată la 60+ de ani, ești normal? Eu m-am culcat cu mai mulți bărbați. Am 30 de ani și două relații. Ce ai vrea, să fiu virgină? Cu fiecare întrebare pusă aici, încă mai am speranța că poate mai găsesc 1 sau 2 oameni normali, dar scad șansele.
Cand mai multi au aceeasi parere, nu te gandesti ca tu esti cea care nu e normala?
O poți bloca doar pe Facebook, în acest fel nu vei mai vedea nimic ce te-ar deranja
Sotul tau e amantul mamei? De ce il deranjeaza ca ea da like "fostului"? E dubioasa chestia.
Pai pentru tine nu ar fi deranjant sa îl ridice soacra ta în slavi pe fostul lui nevasta-ta? sa fie mereu omniprezent în relația voastră?
A fost, ne-am despărțit acum e soțul meu nu ce a făcut fostul, ce face fostul, cum face fostul.Iti da senzația ca îl regreta, în considera mai bun s-au l-ar vrea înapoi cu fica-sa în detrimentul lui e normal sa fie deranjant.
Și soacra mea a zis o data de fosta soțului ca era mai nu știu cum fata de mine și mi-a picat prost.
Milo22 întreabă: