Eu nu stiu daca ar fi prea corect, probabil ar intra intr-o stare de soc. ''Ce fata mea are iubit?''... Eu zic ca mai bine mai astepti o vreme, am avut un prieten, am stat cu el timp de 6 luni si ai mei nici nu stiau , dupa un timp mai lung voi va veti cunoaste mai bine si ai tai nu te vor mai putea face sa renunti la el. Pentru ca vei tine la el enorm daca veti mai fi impreuna , crede-ma stiu cum e. Si ar fi aiurea acum. Daca pana la urma v-ati desparti tatal tau ar cauta orice ca tu sa fi bine si sa nu ii faca ceva lui infine nu stiu cum e tatal tau.
Bună!
Nici eu nu i-am spus tatălui meu de relația pe care o am tot din aceleași motive (dar a aflat de la lumea asta care e foarte interesată de mine). A spus că nu mai ies să mă văd cu el dacă nu-l aduc să-l cunoască. Ca să pot să continui relația l-am adus. Acum este mult mai bine și a trebuit să înțeleagă.
Acum, depinde și de vârsta ta. Dacă ai 12-13 ani, îți dai seama că nu e tocmai ok să ai o relație și să-l mai și prezinți părinților.
Eu zic ca mai înainte să-i spui.
O seară plăcută!
Am 16 ani...si eu zic ca trebuie sa ii spun avand in vedere ca nu ma lasa sa ies pe afara...si nu am cum sa il vad...si zic ca daca ar sti poatr m-ar lasa sa ies...plus ca tata este foarte protector...: (