Sincer,dragostea se traieste in doi! E nevoie de doi cai la aceasta caruta! Si daca unul trage hais si celalalt cea, stii ce iese!
Pana la urma trebui sa te asculte, inregistreaza melodia voastra pe un Cd,dar numai inceputul ei,apoi spune-i tu ce te doare(inregistreaza totul),invita-l la o cina romantica,apoi zi-i hai sa dansam! Oare nu va asculta nici atunci? Daca nu o va face atunci,inseamna ca nu te merita,daca nu te asculta acum,cand inca nu sunteti casatoriti,cum va fi oare cand va trebui sa impartiti tot greul impreuna,cand va aparea si un bebe si vei incerca sa discuti cu el si alte lucruri importante?
Fa o balanta la toate, bune si rele si vezi unde trage mai tare!
Intai preocedeaza cum ti-am sugerat, succes!
Las-o balta sigur te place asa ca nu mai incerca sa ii unfli capul sunt baieti lasa-l pe el sa iti zica asta...sper ca te-am ajutat
Pai eu zic sa ii vorbesti mai serios si sa ii spui ca te deranjeaza fapful ca atunci cand vrei sa vorbesti cu el despre voi el nu suporta.
Crezi ca el nu stie ca-l iubesti? Daca nu ar fi simtit ca-l iubesti nu ar fi stat 5 ani cu tine Dar incearca sa nu-l sufoci ca se satura si el saracul Decat sa-i spui atat ca-l iubesti mai bine arata-i prin fapte - cred ca faptele valoreaza mai mult decat vorbele Vorbele zboara dar faptele raman