Are o problemă mare care o chinuie. Ca să se descarce, are nevoie să plângă. Ca să poată plânge, caută motive minore, acele - din nimic - pe care le-ai observat. Când o întrebi, spune că nu are nimic, deoarece nu vrea să împărtășească cu tine problema ei. Astfel, observă și încearcă să înțelegi.
Lasa o sa plîngă daca s-a certat cu tatal tau este treaba lor, poate el o inseala si ea a aflat astazi, plînsul o descarca si o ajuta sa scape de tensiune, nu te amesteca tu, nu ai cu ce sa o ajuti tu.
Aparent s-au certat. Nu, nu a înșelat mama pe nimeni. Plângea din altceva, dar acum pare că s-a calmat.
Cînd se va calma mama ta poti sa o intrebi, dar asta presupune sa ai rabdare cîteva zile nu azi.
Știu deja din ce cauză plângea. Dacă mâine o să fie la fel, acolo o să intervin mai repede, chiar dacă în mod normal nu prea am ce face.
Eu cred ca mama si tatal tau sunt deja certati, de aceea plange atat de mult.
E semn de depresie. Dacă nu poate ieși singură din asta, ar trebui să meargă la psiholog.
Nu suferă de depresie. Sper. Când ceva o deranjează așa face. Nu de fiecare dată, dar când mama plânge și nu vrea să zică de ce, tata se enervează repede. De acolo începe să plângă puțin mai tare.
Frica voastră legata de tatăl ce se enervează dacă ea plânge e cam nasoala.Sotul ei ar trebui sa o susțină și sa o calmeze, nu sa tipe și sa o facă sa plaga mai rău.
Cel mai probabil e o fire mai sensibila ce a trecut prin câteva greutăți, iar tatăl tău cred ca știa cum e ea, sau cum a devenit ea.
Treaba e ca tu nu prea ai ce sa faci decât sa o liniștești ca va fi bine totul, și sa ii explici tatălui tău ca nu asa e normal sa se comporte. Poate o data ce ii spui tu asta ca și copil realizează ca problema e mai serioasa și sa găsit împreună o soluție.
Nu e treaba ta s-o calmezi si sa o vezi constant ca plange. Ea trebuie sa-si rezolve problemele fara sa stii tu de ele. Ea trebuie sa iti fie mama si nimic altceva.
Daca nu tatal tau e motivul pentru care ea plânge, nu are datorii mari, nu a aflat că e grav bolnava atunci e depresie.
O vorbă de a tatălui meu a făcut-o să plângă. Nu prea era de bine vorba aia.
Așa e mama ta mai sensibila, își va reveni, grav era daca era depresie că asta poate dura și toată viața în unele cazuri.
Nu poate plange din nimic, probabil are o problema despre care nu vrea sa stii tu, trebuie sa o faci sa iti spuna
Asta e problema. Nu vrea să îmi zică. Măcar să o calmez puțin aș vrea, practic să nu o văd plângând.
Sau a părăsit-o ăla și nu mai are cu cine sa se joace. Ca cu taică-tu deja s-a plictisit e vechi.
După cum am zis mai sus, mama nu a înșelat pe nimeni.
încă... da își dorește 999999% stai liniștit de acolo e și depresia...
djokesss întreabă:
CristinaUrsache întreabă: