Ar trebui sa discuti cu el pentru al cunoaste mai bine. Poate iti vei da seama daca este prietenul tau sau amicul tau.
Poti sa rogi pe cineva sa vorbeasca cu el despre asta. In rest nu stiu ce sa zic. Oricum, rar se intampla ca baietii sa fie cu fetele doar "buni prieteni", destul de rar dar se intampla, trebuie sa ai si asta in vedere Daca te baga in seama, iti zambeste, ii place sa sta cu tine, iesiti prin oras sunt aproape 100% sigur ca te place
Problema cea mare, imi este frica sa nu simta acelasi lucru si sa ma fac de ras...el sa ma vada ca pe o prietena si atat
Ideea este ca ma suna zilnic, radem si ne simtim bine de fiecare data cand ne vedem. Cred ca am sa imi iau inima in dinti si am sa il intreb, pana la urma trebuie sa stiu ceva sigur. Va anunt cand reusesc sa ii vorbesc !
Pai nu stiu...si eu am fost in situatia ta si el i-a spus uneia dintre pr mele cu care se intelegea destul de bine...si asa am aflat ca ma place
Dar incearca sa vb cu el pe mess sau fata in fata si incearca sa afli ce simte sau daca simte ceva...
Răzvan1230L întreabă: