Sa sti ca mai sunt destui in situatia ta. Si eu sunt printre ei. Nu am avut un prieten adevarat pana acum. Cel mult pot spune ca am avut cunostinte cu care ma inteleg bine. Dar sa amuna sau doua persoana pe care sa stiu ca la pot suna si la 4 dimineata sa le cer un sfat sau sa stam de vorba, inca nu mi s-a intamplat
Secretul e sa continui sa speri, sa incerci sa te imprietenesti cu oricine intri in vorba...nu se stie niciodata de unde apare un prieten bun. Cand te mai plictisesti si vrei sa vb cu cineva.da-mi add si daca pot, te tin de vorba ID: bogy.bo94
Un prieten adevarat gasesti mai greu in ziua de azi, dar daca u esti o persoana socibila o sa gasesti pana la urma...Mare atentie la cei care se dau prieteni in fata si pe la spate te vorbesc, e plina lumea de eiDaca vrei sa mai vb add rob3rt_trebor21 pentru oricine se sminte singur/sngura
"summer12" Nu e neaparat vorba de firea taOmu conteaza cel mai mult
Degeaba esti sociabila si cum vrei u daca ai parte numai de persoane parsive sau cu un interes anume
Da,nici eu nu ma mandresc cu prieteni multi si mai ales adevaratiMai bine ma simt la munk in compania colegilor decat cu cei care am copilarit...
Summer12 infiinteaza clubul introvertitior si sa vezi apoi cate prietene o sa aisper ca sti de gluma
Dami id tau pe prv daca vreisau intra u pe id meu rob3rt_trebor21 putem sa vb multe si poate avem si mai multe in comun
Din ce oras esti?
Te inteleg. Si eu sunt introvertita, timida de multe ori. E greu sa iti faci prieteni, e greu sa ii pastrezi, sa fie interesati de prietenia ta. But.think pink. Hai sa facem un club al introvertitilor sa ne intalnim si sa ne uitam unul la altul fara sa spunem nimic.
O sa fie bine.intr-un final. sper
Geop.btw acelasi lucru il simt si eu dar in privinta lipsei unei prietene. Cel mai bun prieten al meu e baiat si de multe ori simt nevoia sa ies cu o fata, sa vorbim de-ale noastre.dar asta e.astept.
Robert...macar scap de plictiseala prieteni adevarati nu ma astept sa mai gasesc.nu prea curand
De ce ai nevoie de un model? Nu are nici un rost sa iti cauti un prieten doar pentru a il urma si a deveni in cele din urma ca el, nu mai incerca sa te schimbi. Daca vrei sfaturi, nu ezita sa ma contactezi.Si nu numai pe mine.toate persoanele de pe TPU (ma rog,mai putin cele care iau totul in batjocura) sunt aici sa te ajute, sa te asculte, sa iti dea sfaturi.Prietenii adevarati. exista.Dar sunt putini.Toata lumea e pe interes,si,desi multi dintre noi suntem alaturi de prietenii nostri cand avem nevoie de ei, atunci cand acestia au nevoie de ajutor, le intoarcem spatele.Cat despre psihologi, acestia de obicei au un raspuns universal pentru fiecare problema a unui om.cand de fapt fiecare persoana e diferita,reactioneaza in alt fel si modul acestora de gandire este total diferit."Prieteni" avem cu totii, nu iti face griji din cauza asta, precum am mai zis prietenii adevarati sunt rari.Inteleg foarte bine genul tau,la fel sunt si eu, imi ajut prietenii de cate ori au nevoie si de cate ori am posibilitatea, insa ma simt ca si cum ii am doar din interes.Ar trebui sa incerci sa nu ii mai ajuti cand au nevoie (desi este greu, asa suntem noi, ni se face mila cateodata sau vrem pur si simplu sa fim de ajutor cuiva) pentru a vedea cine iti este alaturi si atunci cand nu ii ajuti.In cele din urma vei descoperi prietenii sunt prieteni cu tine chiar daca nu ii ajuti (in felul acesta ii vei exclude pe cei falsi).Si daca dupa acest 'test' nu ramai cu nici unul, asta e, mai bine sa nu ai prieteni decat sa ai doar pe interes.In cele din urma vei cunoaste persoane care se simt bine in preajma ta ci nu doar stau cu tine pentru a capata ceva anume.
Zici ca ai 24 de ani.muncesti? Nu poti sa te imprietenesti cu persoanele de la munca, sa iesi la o bere cu ei? Sau ai putea suna niste prieteni din liceu/facultate/ poate chiar generala.Sau ai putea sa te duci la sala, iti faci prieteni pe acolo.In general orice activitate iti da prilejul de a iti face noi cunostinte,fie aceea mersul la sala,mersul intr-un club,sau practicarea unui sport (fotbal,basket). Lasa-mi un ID prin PM, daca mai ai nevoie de ajutor, daca vrei un sfat sau vrei sa vorbesti pur si simplu.
Ai dreptate, un prieten adevarat nu-l gasesti la orice colt de strada. Daca stau bine sa ma gandesc, nici eu nu am niciun prieten/prietena adevarat(a). Nu e mare tragedie, ies cu toate cunostiintele, imi fac altele noi, intr-un final voi gasi pe cineva care sa-mi fie prieten adevarat. Pana atunci toate frustrarile pe care le am le discut cu mama (caz fericit, o am pe mama). Mi-ar placea sa pot sa te ajut in vreun fel. Nu iti scriu doar pentru funda, sau pentru vot, nu am nevoie de astea. Iti scriu pentru ca si eu sunt in aceeasi situatie. O sa gasesti pe cineva care sa te inteleaga. Succes.
Multumesc de sfat. Nu mai vreau nimic, n-am nevoie de nimeni, Ma voi axa numai pe carieră si voi trata la fel oamenii asa cum ma trateaza si ei, fara sa mai am vreun sentiment fata de nimeni.
Pai de exemplu am avut un prieten bun din cls 1 pana in a 8'a, atunci m-am certat cu el dintr'o cauza banala, intr'a 9' a m-am reimpacat, dar oricum niciodata nu o sa fie cum a fost in trecut. in fine, nu mai conteaaza...
pai daca vrei sa iti faci prieteni intreaba'i si tu ce jocuri joaca de exemplu, iti pui si tu jocul si joci cu ei, mai iesi in oras cateodata mai stai de vorba pe mess, mai comentezi ce apare pe net.chestii din astea.
Sper ca ti'am fost de folos