Daca esti genul care sta mai mult cu fetele...sincer e cam greu.Un iubit care intr-adevar ar putea sa 'ti placa ar fi chiar un prieten din jurul tau, insa dupa parerea mea nu merita sa renunti catodta la prietenie in schimbul "iubirii".Si e foarte simplu trebuie sa stii cum sa te fci cautata si cand spun asta nu ma refer sa te comporti ca o piti care umbla cat mai dezbracata.Fiecare este unic in felul lui si eseplacut poate doar de anumite persoane nu poti spune c te plac toti.Despinde daca nu vrei ceva mai serios, se gasesc pe toate drumurile.
Pai acum peste tot e vb numai de"iubire"(ca sa nu zic "combinatii" pentru sex)...deci scopul e acelasi peste tot doar mijloacele difera(nu prea mult)...insa eu vb de ceva mai"autentic" desi ma indoiesc ca fetita care a pus intrebarea asta vrea ceva autentic si nu doar sa se afiseze cu unul atarnat de brat ca de trebuie sa intre in"randul lumii"
Asta e fără de răspuns. Nici Platon, Aristotel, Plotin, Boethius, Locke sau Uncle Sam n-au încă o variantă satisfăcătoare, deşi chiar s-au chinuit, săracii.
Buna,sicer mie unu nu imi vine sa cred ca exista o fata care inca nu are si ea un iubit, dar ca sa poti sa iti faci un iubit trebuie sa iti placa de acea persoana sa comunicati si totul o sa vina de la sine, mult succes
1girl întreabă: