anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Cum pot sa intru in vorba cu o fata la patinoar?
pentru raspunsul care ma ajuta cel mai mult dau fundabig grinbig grin

Răspuns Câştigător
| Sky_6013 a răspuns:

Am ca fata iti spun ca. poti sa te impiedici si sa te lovesti de ea dupa ii poti spune " imi pare rau si lasa-ma sa-ti ofer un ceai drept scuza", in timpul acesta poti sa-i zambesti dulce si sa dai imresia ca esti putin timid. IMPORTANTA : fa-o sa rada, fii amuzant

6 răspunsuri:
| sergiumoldo41 a răspuns:

Te bagi in eahee hee

| PRamona a răspuns:

Poti sa te uiti mereu la ea cum patineaza astfel incat ea sa te observe, iar cand sta pe o banca sau cand inapoiaza patinele poti sa ii spui ca iti place cum a patinat sau cum a pus nu mai stiu ce frana si sa o pui sa iti arate...o idee acum poti sa o maresti povesteahee heewinking mult succeswinking

| AllinaDaniella a răspuns:

Buna! Ofera-i un ceai cald.

| piticutz a răspuns:

Eu zic mai intai sa ii acorzi mai multe priviri si sa observi daca ea iti raspunde cu aceiasi moneda. Daca te duci direct la ea s-ar putea sa fie timida si sa nu mearga bine nimic.Totusi daca chiar doresti sa faci acest lucru ai putea de exemplu sa te duci la ea sa intrebi de unde are geaca sau patinele etc...cu pretext ca vrei sa cumperi un cadou exact la fel pentru cineva.A doua varianta ar fi sa ii ceri direct id respectivei sau sa o intrebi cum o cheama. Poti fi direct sau poti folosi un pretexthappy

| superdorex a răspuns:

Cumperi o floare si ii zici ca paleaste fata de frumusetea ei si ca nu te poti abtine de a nu o intreba daca in programul ei are o fereastra si pentru o intalnire cu tine! ce zici?laughing nu e tare? multa bafta!

| Smilee4Mee a răspuns:

O privesti intr-un anume fel, ii zambesti dupa care ii poti oferii o ciocolata calda, o poti ajuta sa patinezewinking sau ii spui sa-ti arate ea cv miscaribatting eyelashes ii faci complimente despre modul in care patineaza sau aratalove struck. Sper ca te'am ajutat.Bafta!~funda?