Pentru ca esti nehotarata, incearca sa stai putin si sa meditezi la situatia ta, dupa ia o decizie daca vrei sa il parasesti incepe sa te distantezi nu mai vorbi cu el incearca sa reduci timpul petrecut cu el.
daca vrei sa ramaneti prieteni lasa-mi un mesaj privat.
te pot ajuta cu sfaturi
Imi pare rau sa-ti spun, dar prostia este intr-adevar a ta!
Nimeni nu te tine legat de un om care te face sa plangi sau sa suferi, faptul ca nu rupi relatia cu el nu te face de plans, doar de condamnat.
Pentru ca o vezi ca pe o provocare. Uneori ne dorim atat de tare ceea ce nu avem, incat ignoram celelalte lucruri cu adevarat pretioase...
Iti este frica ca nu vei gasi ceva mai bun decat ai acum si resemnezi cu ce ai.Iti spun insa ca aceasta frica este doar in mintea ta si cu siguranta sufletul tau pereche te asteapta acolo undeva, insa nu il vei gasi niciodata in felul acesta.
Intotdeauna exista ceva mai bun, trebuie doar sa nu stea intr-o relatie unde nici macar nu-i fericita.
Asemenea oameni se complac in situatia asta tocmai ca sa stoarca lacrimi si sa fie compatimiti, drama fiind modul lor de a atrage atentia.
Iar daca nu-i drama, atunci este doar prostie!
Faptul ca te face sa plangi...pot exista multe motive, poate de multe ori are dreptate si de aceea nu-l poti parasi si inca il iubesti, incearca sa-ti reduci din greseli si nu te va mai face sa plangi
Pentru ca esti slaba, am trecut printr-o situatie asemanatoare de curand, prietena mea s-a hotarat sa incheie relatia cu mine deoarece a aflat ce simte "cel mai bun prieten al meu" pentru ea, prietenul in care am avut incredere mereu, sincer sa fiu si acum ma gandesc la ea si as vrea sa mai dau o sansa relatiei si i-am spus asta(asta pentru ca sunt foarte slab). Poate ca si tu esti asa, poate la inceputul relatiei se comporta foarte frumos cu tine si te-a facut sa crezi prin comportamentul lui ca langa el poti fii cea mai fericita persoana. Stiu ca este greu, si pentru mine este la fel dar iti spun ca cea mai buna solutie este sa ii spui pass. Nu poti traii langa persoana care isi bate joc de tine desi tu il iubesti asa cum spui. Nu merita.