Sa te imbraci ca o persoana decenta ca nu are importanta sa te pui acum la intrecere cu alte fete mai ales daca tu te imbraci frumos cum crezi uh ca e mai bine asa esti mult mai presus decat pitipoancele care iti fac competenta
Mai lasa-ti voi astea cu cuceritul!
in primul rand conteaza cum arati si numai tu stii!
in al doilea rand trebuie sa te imbraci frumos! tu stii. esti fata! sa stii ca conteaza foarte mult cum te imbraci
si in al treilea rand trebuie sa fii tu insuti!
Ca sa cuceresti un baiat nu trebuie neaparat sa te imbraci intr-un anume fel. Oricum incearca sa-ti pui in valoare atuurile adica daca ai sanii frumosi poarta decolteuri, daca ai picioare frumoase poarta rochite si fuste scurte.De asemenea, incearca sa-ti ascunzi defectele daca ai burtica nu purta lucruri prea mulate etc.NU uita de tocuri pentru ca baietii sunt pur si simplu fascinati de acestea.Adora felul in care te misti pe tocuri.De asemenea un parfum dulce l-ar putea cuceri.Machiaza-te frumos dar nu prea strident. Daca iesi in disco sa stii ca baietii sunt impresionati de fetele care danseaza. Sper sa-l cuceresti.Si nu uita ZAMBESTE!
In ceva in care arati foarte bine. poate o rochita scurta.si inca ceva, nu ii arata prea tare ca il placi. baietilor le place sa cucereasca. daca tu ii vei arata ca esti inebunita dupa el nu te va baga in seama. incearca sa il inebunesti prin felul tau de a fi. succes:*
Cum Sa Te Imbraci1De andreea eu!
Share- Cel mai important mesaj pentru barbatii care isi doresc in mod secret sa aibă succes personal şi profesional -
Ţi-ai dorit vreodată să fii respectat şi invidiat de toate persoanele, indiferent că mergi pe stradă sau eşti într-o încăpere plină de oameni?
Vrei să te îmbraci atât de bine încât fiecare bărbat să-şi dorească să fie în pielea ta?
Ştiai că majoritatea bărbaţilor sunt respinşi de către o femeie doar pentru modul în care se îmbracă?
Şi mai mult decât atât. Ştiai că modul în care te îmbraci contează atât de mult încât îţi poate aduce mai mult succes în viaţă decât ţi-ar fi adus grămezile de bani pe care i-ai aruncat degeaba pe tot felul de haine ce nu ţi se potriveau?
Atunci urmareşte-mă cu atenţie, pentru că lucrurile pe care o ţi le voi spune vor şoca multă lume.
Oamenii au fost crescuţi de mici cu ideea "haina nu îl face pe om". Sunt perfect de acord. Dacă vrei să cunoşti un om aşa cum e el, trebuie să priveşti dincolo de haine.
Şi totodată, oamenii au tendinţa de a-şi judeca semenii la prima vedere.
Atunci când vedem o persoană, fără să o cunoaştem, tindem să ne facem o părere despre ea. "E de înălţime medie, nu e slab, pare genul mai retras, e nebărbierit, îşi ţine capul aplecat, iar după haine aş spune că nu prea ştie să aibă grijă de el etc.".
Da. E adevărat. Oamenii îşi judecă semenii. O fac atunci când se trezesc dimineaţa, când aşteaptă la trecerea de pietoni, când văd o femeie frumoasă pe stradă sau înainte de a se culca seara.
Cum poţi profita de asta pentru a deveni un bărbat respectat şi de invidiat?
Simplu. Învaţă cum să te îmbraci! Stilul vestimentar contează la fel de mult ca şi succesul profesional.
Acum câteva săptămâni râdeam cu prietenii mei, spunându-le că vreau să facem un mic pariu. Eram la restaurant şi tocmai trebuia să ne aducă nota. Deşi nu eu făcusem comanda, le-am spus că mie îmi va înmâna bonul pentru a plăti. Eram tocmai în capătul celălalt al mesei.
Au râs când am spus asta, dar au rămas cu ochii în gură după ce chelneriţa s-a întins şi mi-a spus – "Poftiţi domnule, aici este nota pentru comanda dumneavoastră".
De ce? Pentru că eram îmbrăcat cel mai bine de la acea masă. Eu eram tipul care trebuia să plătească. Pentru că odată cu succesul profesional, vine şi cel personal. E obligatoriu.
Poţi să ai milioane şi să fii îmbrăcat de doi bani sau poţi să fii îmbrăcat de milioane şi să nu ai doi bani. Îţi va fi mult mai uşor dacă lumea te place din prima. Ţi se vor deschide mult mai multe uşi.
Iar orice bărbat care spune că stilul vestimentar nu contează, poate să întrebe toate femeile din jurul lui la ce se uită prima dată când văd un tip pe stradă. La modul în care este îmbrăcat. Şi cu asta am spus totul.
Pentru că nu te îmbraci ca să le spui la toţi "Ce tare sunt eu. Cât de bine arăt" ci fiindcă eşti încrezător în forţele tale, emani energie pozitivă peste tot în jurul tău şi eşti o persoană puternică.
Tu ce mai aştepţi, o să rămâi prost îmbrăcat pentru toată viaţa?
Mai nu trebuie sa te imbraci intr-un mod anume fi uh insati daca incepi sa te imbraci ca toate fetele. el o sa creada ca esti ca ele fite si chesti ciudate...fi uh insati si o sa-l cuceresti.
bafta:*
Sincera sa fiu nuh si eu caut un raspuns la aceasta intrebare...dar nu il gasesc ma aflu si eu tot in aceasta situatie
Effy35 întreabă: