| Denii_1157 a întrebat:

Cum pot sa ma inteleg mai bine cu sora mea? Niste sfaturi puppy dog eyes Funditaa kiss

Răspuns Câştigător
| γиαჯ a răspuns:

Hey.
puteti remedia astea doar prin intelegere. adica pui tu punct certurilor si sa fiti iarasi impreunahappy
si eu am o sora geamana. si mereu ma cert cu ea.straight face dar intr-o zi am pus punct certurilor si acum suntem aceeasi persoana:X
trebuie sa intelegi tu si sa inteleaga si ea ca nu va puteti certa un infinit de ani! trebuie sa lasi de la tine si ea de la ea.
sper sa gasesti o idee buna si sa nu va mai certati pentru ca nu merita sa va certati oh go on
:*

4 răspunsuri:
Elianna
| Elianna a răspuns:

Pune-te in situatia ei!

| SuperNovaaaaa a răspuns:

Pai incearca sa nu va suparati intre voi si poti sa ii faci din cand in cand care o surpriza ceva...straight faceieis cu ea pe strada si nu cauta sa o superi.

| kqwjy a răspuns:

Hei.
pai daca e mai mica. nu cred ca poti sa te intelegi mai bine cu ea,pentru ca copii mici sunt foarte incapatanati si nu asculta,daca o corectezi la ceva.
dar daca este mai mare. puteti vorbii despre aceleasi interese comune. [ jocuri, machiaje, baieti].
eu asa fac cu sora mea. are 18 ani, si eu 15.
puteti sa iesiti in oras. o rogi frumos thinking
incerci sa `te bagi pe sub pielea ei`.
si puteti face multe altele. puteti sa mergeti la shopping. happy
puteti sa iesiti mai multi, dar tu sa stai numai cu ea sa ii arati ca iti pasa, si nu o lasi pentru altii.
sper ca ti-am fost de folos. bafta:*

| Vizitiul a răspuns:

Mai lasi de la tine, mai lasa de la ea.