Razbunarea e arma prostului! Trateaza-l cu indiferenta, evita un altul ca el... si timpul le rezolva pe toate! Dac-o sa te razbuni, n-o sa-i generezi decat placerea de a se fi purtat urat cu tine si multumirea ca n-a gresit si ca ai meritat-o. Daca-l eviti si o sa iti vezi de ale tale, in timp o sa-i generezi senzatia exprimata prin: "ce prost am fost!"...
Razbunarea-i arma prostului, lasa-l ca o sa plateasca el odata, iarta-l dar nu-l uita
Simplu, nu face nimic! daca nu-l mai bagi in seama el nu va avea nici un motiv sa se mai lege de tine!
Buna. Parere de baiat: Daca tu te-ai comportat bine cu el, iar el foarte urat.ar trebui sa nu-i dai importanta, fi indiferenta si iti garantez ca indiferenta doar cel mai tare. Sigur o sa te bage tot el in seama.
Pana isi va da el seama ca a gresit eu imbatranesc...este foarte orgolios.sustine ca tot ceea ce face el e cel mai bine
Nu exista iarta-l dar nu-l uita.Ori il ierti, ori te razbuni acum, pentru ca daca il ierti si nu il uiti tu vei deveni un vanator si vei astepta ca el sa mai faca vreo prostie, ca dupa aceea sa poti sari la gatul sau. Mai bine il ierti pentru ca odata si-odata va fi pedepsit de D-zeu
Atunci nu l mai baga in seama... fa ti timp cu alti prieteni, poate devii mai apropiata de unul si asa o sa l faci gelos (daca vrei neaparat sa te razbuni). el asteapta ca tu sa plangi dupa el sau ceva de genul...
E greu sa raspunzi la o asa intrebare mai ales ca nimeni de aici nu stie nici macar un detaliu'. "S-a purtat foarte rau" lumea poate generaliza. Din cate observ e un fost iubit din propria experienta iti spun ca nu prea o sa rezolvi mare lucru daca el este orgolios iar tu raspunzi cu razbunare (ii dai satisfactie iar asta i-l ajuta) Cel mai bine zic eu, stai si cantareste problema iar in functie de cat de nasoala e treaba vorbeste cu cineva in masura sa te ajute, nu-ti face singura dreptate! Mult succes!
Draga mea nu te razbuna pe el! razbunarea e arma prostului! am incercat sa ma razbun pe o prietena de-a mea si tot eu am cazut in plasa! m-a rfacut de rusine in fata clasei! e spre binele tau! mai sunt multi baieti in lumea asta! trateaza-l cu indiferenta si nu te mai impaca cu el daca chiar asa te-a suparat! gaseste-ti alt baiat care sa te aprecieze si si sa te iubeasca asa cum esti! si sa nu minta si sa nu te insele cu o alta fata! succes! fundita daca vrei.
Aham am vazut mai jos razbunarea e arma prostului prost e ala care nu o foloseste is aprofa depinde de varsta