Fii de gasca si amuzanta. fa-i pe ceilalti sa se simta bine in preajma ta si sa iti simta lipsa atunci cand nu esti. sper ca ti-am fost de folos cu ceva
vreau funda :*
Nu stiu ce spui si ce gandesti tu de asta, este mai important decat ce spunem noi.
Nici nu spui despre ce fel de grup este vorba, sunt grupuri unde nu merita sa te afirmi ci sa le parasesti in goana mare si neuitandu-te inapoi.
Nu sunt mama Omida si nu vreau sa fac teoria chibritului, asa ca ma opresc aici. Iti doresc numai bine!
Am impresia ca enuntul tau s-a blocat undeva pe la mijloc. Ce vrei de fapt sa intrebi? Nici un grup nu il va primi pe primul venit cu bratele deschise, trebuie sa iti castigi singura pozitia in cadrul grupului.
Imi pare rau dar intrebarea mea era mai lunga insa nu stiu de ce nu s-a salvat imi pare rau! nu este vina mea... eu am scris destul de mult insa nu s-a salvat cea ce mi se intampla des
Buna. Te poti remarca intr-un grup printr-o tinuta extravaganta, printr-o coafura sau printr-o fapta remarcabila.Mult succes in noua schimbare!