Buna ziua, draga mea trebuie sa ii intelegi si tu. Daca chiar nu au bani? Din pacate treim vremuri grele si cred ca o excursie ar fi chiar lux. Te inteleg prin ce treci si eu am fost la fel. Parintii mei au facut mari eforturi pentru ca eu sa pot sa fac liceul. Noi locuim la tara si liceul l-am facut la oras la 30 de km de acasa; faceam zilnic naveta ceea ce costa bani. Asa ca impacate cu ideea ca nu vei merge in excursie. Bucurate ca ai ce sa manaci, ce sa imbraci, ca esti sanatoasa, si celelalte se vor rezolva de la sine.
Fruntea sus.Pa
Ar mai fi o idee.vezi tu domnisoara, putini dintre noi stiu ca au un inger pazitor, si daca stiu ca il au se comporta de parca nu il au.roagal pe el sa te ajute si vei vedea o minune.pur si simplu nu te ingrijora ci dupa ce tiai spus pasul,lasa toata grija in seama lui. apropo,faptul ca nu inveti foarte bine nu este o hiba prea mare,mie matematica nu mi-a placut nicio data.dar dati tot interesul. daca parintii tai mai fac fite,nu mai vorbi nimic,fate ca esti tacuta si vor sesiza diferenta. daca este o excursie care costa cit un iaht atunci intelege ca nu sunt bani,si motivul pentru care se cearta parintii tai este, probabil, tocmai ca nu au bani.si culmea, nu pentru ca nu sunt bani, ci pentru ca ii gestioneaza prost.deci invata de la ei. ma gasesti pe mess just_me_forever11.vam tucat
Uitasem,daca nu iti dau bani pentru ca nu inveti bine la romina este o mare ciudatenie ca sa nu zic altfel.asta inseamna ca au bani.ar fi bine sa îi intrebi ce medii aveau ei, tare curios asi fi sa le vad figurile.pacat ca parintii forteaza copii la limite,comparindui cu x sau y cea ce este o alta mare prostie. ceea ce vrei tu nu este de fapt cea ce vor ei,si pentru tine conteaza cea ce vrei tu (insa nu sari calul,daca ai chef de bautura, tigari sau alte lucruri gresite) ar fi mai bine sa puna ei piciorul in prag.dar astewa sunt lucruri elementare, ei au alta problema
Exceptand ortografia. daca tu esti constienta ca situatia financiara a parintilor tai nu este tocmai stralucita pentru a-ti da tie bani sa te duci in excursie va trebui sa renunti tu pana la urma in mod normal mai mult sau mai putin si tu beneficiezi de bani munciti de ei indiferent ca-s multi sau putini, iti va parea rau ca nu te-ai dus dar se vor ivi alte oportunitati pe care s-ar putea sa beneficiezi de ele.
Of cam greu pai mai intai spune-le sa nu fie tristi ca te vei juca si cere-ti scuze si spune-le ca nu vei mai face asa ceva in viata ta, de obicei, parintii sunt iertatori. Daca nu a functionat nu mai vorbi cu ei parintii nu pot sa reziste fara sa te pupe sa te alinte etc.
anonim_4396 întreabă: