Pai eu sunt baiat...Pai la o fata mie mi-ar place felul cum vorbeste,Sa nu vorbeasca urat, Sa fie cat mai feminina, Sa arate in special bine.Pai mie daca mi-ar place de o fata in timp ce vb cu ea mas uita doar in ochii ei(este un lucru psihologic) as vorbi foarte frumos cu ea, as sari in apararea ei etc... sper ca ti-am fost de ajutor. Succes :*
Eu unul ii spun direct ca imi place de ea.Restul le rezolva timpul. Faza e ca lumea in general judeca cartea dupa coperta si abia dupa ce a ajuns sa-l cunoasca realizeaza ce are de pierdut.De aceea ii spun din prima ca-mi place de ea.Din acel moment ea se va gandi din ce in ce mai mult la afirmatia mea si va incepe incet incet sa vada la mine lucrurile care-i plac.
Pai se uita dupa tine te baga in seama pe mess vb mereu cu tine sau unii nu te baga in seama ca le e rusine
Totul depinde de personalitatea baiatului...Totusi sunt cateva caracteristici comune prin care iti poti da seama de sentimentele lui.
1. Se poarta cel mai frumos cu tine...iti vorbeste frumos, iti ia apararea si poate iti face mici cadouri
2. Nu isi poate lua ochii de la tine
3.Devine nervos atunci cand este in preajma ta alt baiat
4.Se inroseste sau se emotioneaza cand vorbeste cu tine
5.Incearca sa te atinga pe par maini etc.
Sper ca ti-am fost de ajutor fundita?
Pune pe candva sa il int daca te plc... daca te plc atunci trebuie sa iesi in evidenta sa vb cu el sa steie langa tine... baieti sunt diferiti dar, daca te plc si el nu mai conte cum e el pupici