Buna
Pai nu cred ca e o idee foarte buna dar daca tu vrei.ca
Poti sa te prefeaci ca te suna o groaza de baieti, si incearca sa vb la telefon langa el cu un baiat si spune i chestii dragute.
Sau ai putea, cand ieshitzi voi 2 si cu ink ceva prieteni printre care si baieti, sa vb mai mult cu alti baieti, sa le zici chesti dragute despre ei si tot asa.
Sper ca te-am ajutat:*:*:*:*:**:
Nu te inteleg! Crezi ca asta l-ar face sa te iubeasca mai mult? Parerea mea, este, ca nu asa tii linga tine un barbat.Ca sa te vada numai pe tine,tr sa te folosesti de inteligenta ta,sa fii mereu surprinzatoare,sa fii in fiecare zi alta,alta,in sensul bun al cuvintului,sa-i oferi confortul necesar cuplului,sa fii sincera,iubitoare,intelegatoare,sa nu-l sufoci, putina indiferenta, misterioasa...sint multe lucruri pe care o fata tr sa le stie, ca sa se faca iubita si dorita mereu.multa bafta
Cand esti pe langa el fate ca nu l-ai observat si prefate ca vb cu un baiat la tel dar nu prea mult caci se poate sa te paraseasca... sper ca te am ajutat. funda? te rog
Povesteste-i cat de mult te ajuta un coleg la lectii sau ca iti da sa copiezi la lucrari. Spune-i ce dragut a fost vecinul tau ca ti-a reparat calculatorul. Vorbeste-i despre prietena ta care tocmai s-a despartit de un baiat supar tare
Poti sa stai de vorba cu un alt baiat desi, nu-ti sugerez asta deoarece s-ar putea sa iti faca si tie in ciuda si ar fi mai rau...
. Pai sa te auda vorbin la telefon gen : buna iubi, ce faci? " sa creada ca este vreun iubit de al tau.sau sa scrii la status pe mess: te iubesc... [si un nume de baiat] sa te vada cu alt baiat. cand te cheama afara spune-i ca nu ai timp.si apoi sa te vada afara. nu stiu ce sa zic.
Andreutsaaa întreabă:
alyy_3147 întreabă:
DidyDiana întreabă: