Ar trebui sa te calmezi deoarece deciziile lui,ca sunt bune sau rele,nu te privesc pe tine,daca face anumite greseli e problema lui dar trebuie sa inteleaga ca orice greseala atrage consecinte. Daca isi bate joc de tine ar fi bine sa iti pastrezi calmul si sa-i explici ca nu trebuie sa-i faci unei persoane ce nu vrea, niciodata,iar ceea ce ti-a facut el tie este urat din partea lui pentru ca tie nu-ti place sa fi tratat astfel,daca continua cu figurile sa-i dai o palma si daca continua sa faca figuri mai da-i una pana se linisteste, dupa ce ai calmat fiara aseaza-te langa el si chiar daca e suparat si se preface ca nu te baga in seama explica-i cum sta treaba, de ce l-ai lovit si la final spune-i ca daca facea asa ceva cu un om in realitate consecintele ar fi putut fi mult mai grave, ce i-ai dat tu e doar o picatura din sticla, daca lasi dupa el va ajunge un monstru care crede ca totul i se cuvine si va ajunge sa faca parte din lumea criminala.Parerea mea este ca il vei ajuta cu aceasta lectie si o va aplica tot timpul in viata, desigur ai dreptul sa il ignori dar niciodata sa nu-l bati tare ca peste 15 ani se va intoarce roata cu o greutate mai mare, da-i niste palme ca sa-l sperie nu sa-l doara. Orice ai face tu nu esti responsabil pentru omul care va deveni dar daca doresti poti contribui la asta.
El face asa ca să atragă atenția celor din jur. Genul acesta de persoane suferă de afectiune si atentie. Poti sa fii nepăsător atunci când face ceva ca să te enerveze si în timp va înceta. Dar nu proceda ca el, învinge răul prin bine.
De ce te necăjești, daca-i caz pierdut? Trateaza-l cu indiferenta fiindca "Buna ziua!" lui nu te prea incalzeste! Viitorul vostru oricum e altul si drumurile oricum divizate! Respira profund inainte sa te viziteze si aeriseste dupa ce pleaca; in rest - respecta decizia tatalui tau de a fi cu o alta femeie si tu concentreaza-te pe drumul tau! Numai bine!
... ce rău e de tine, dacă stătea cu tine tot timpul cum mai era? Tată-l tău e cel care greșește, din câte am înțeles citind printre rânduri el ăl aduce acasă la voi. Să nu-l mai aducă, să-l lase cu mă-sa.
Din opinia mea inteleg ca este un copil rasfatat. Daca as fi in ocul tau si as dori sa-l dau in gat mi-as punte telefonul sa filmeze si la-s intrea ce faci frate, iar el cred ca va respunte urat gen ce frate ma ( sa te dai bine pe langa el stii tu ) iar daca te injura le-as arata filmarea parintilor. Ti-ai dat tu seama ce doresc sa zic. BAFTA PA PARAT. (cred ca daca il vei da in vad va spune ca nu a stiut ce spune SIGUR)
Deci, sincer si eu am un frate mai mic decat mine cu 4 ani si tot asa pot spune ca nu-l suport deoarece pur si simplu ma enerveaza de fiecare data cand deschide gura cand face vreo miscare iesita din comun, pur si simplu prezenta lui ma face sa-mi ies din minti. Ne vedem doar 2 zile pe saptamana deoarece eu fac liceul in oras si na, cand ne vedeam in fiecare zi nu exista un moment de liniste pentru ca el trebuia sa faca ceva eu sa-i zic sa nu mai faca, el sa continuie si dupa sa ne batem.
De cand ne vedem mai rar "parca, parca" relatia s-a mai imbunatatit.
Deci, ideea e ca nu esti singurul care are astfel de probleme, pur si simplu eu cred ca ei au fost dati sa ne bage bete-n roate ...glumesc.
Nu cred ca exista frati care sa nu se fi certat, batut, chiar daca sunt vitregi tot frati sunt si chestia asta lumeasca, sa-i asa va disparea cred eu si sper totodata.
In locul tau i dadeam o palma buna, mai multe pana sa se invete.Nu mi pasa de ce spuneau parintii. sa invete pustiul ala sa te respecte, daca nu, bataia e la dispozitia lui.