Asa e viata celor mari, adultilor, uneori ma sperie si imi doresc sa nu ajung niciodata la asa ceva. si parintii mei au avut probleme foarte mari in casnicie insa au stiut sa lase unul de la altul si mai rau sa mai bine au ramas impreuna.
daca mama ta considera ca e mai bine langa el, stie ea ce stie... daca e ceva rau(ca o bate sau mai stiu eu) ea stie mereu ca are la cine sa vina, are un pat unde sa doarma si ca viata ei nu depinde de el. Probabil il iubeste, altfel nu ar indura viata alaturi de el
Posibil daca ai 17 ani, nu o poti ajuta in prea mare masura. Poate daca reusesti sa ai un loc de munca bun, care pentru un timp sa fie suficient pentru amandoua sa o poti lua la tine. Daca ea vrea. Roaga-te lui Dumnezeu. Intr-adevar n-ar fi rau daca ar putea gasi un loc de munca.
Eu - daca parintii ei o pun sustine cat de cat- nu m-as intoarce la acest barbat decat daca s-ar casatori cu mine. Altfel as incerca sa gasesc pe altcineva. Dommnul sa se indure de voi.
Sti Lory, viata in 2, e altfel.singuratatea e cea mai grea si dureroasa boala...
N-o judeca pe mama ta ca nu vrea sa-l lase...stiu ca te doare sufletul, fiindca cel ce o loveste, nu este nici macar tatal, tau.
Poate acceptatea asta a ei, este justificata si de existenta, prezenta ta. vrea sa iti fie tie bine!
Daca ai zis, ca nu se intampla atat de des...inseamna ca nu este nici el, concubinul mamei tale, chiar atat de betiv si violent.
Incercati sa va intelegeti reciproc... sper sa reusesti sa treci si peste asta. capul sus!
Te intalnesti cu mama ta si vedeti cum faceti, cu vreun medic ceva sa-l ajutati sa ia un tratament cu silimarina(parca) si hepatoprotect (ca are nevoie daca zici ca le trage la masea) pe o perioada de macar 1 luna de zile, fara alcool bineinteles. O sa i se limpezeasca mintea, numai bine sa poata discuta si lua o decizie in ceea ce priveste concubinajul ei. Eu l-as lasa cu tot cu casa, bani si bautura...
Spor!
Tratamentul ar fi o solutie, dar nu prea poti face unui om tratament fara voia lui. si in plus, cu ce bani? toti banii sunt la el, mama nu are decat maxim 5 lei in geanta. iar daca el nu vrea... n-ar accepta in veci sa stea o luna fara alcool deloc, nici la masa macar... spun pentru ca deja am discutat varianta asta cu mama...
Tratamentul ar fi o solutie, dar nu prea poti face unui om tratament fara voia lui. si in plus, cu ce bani? toti banii sunt la el, mama nu are decat maxim 5 lei in geanta. iar daca el nu vrea... n-ar accepta in veci sa stea o luna fara alcool deloc, nici la masa macar... spun pt ca deja am discutat varianta asta cu mama...