Un lucru care le face pe fete sa sufere intr-o relatie este daca partenerul le inseala. Nu pot spune ca baiatul nu tine la tine. Dar trebuia sa se gandeasca inainte ca te`ar ranii cu infidelitatea lui. De ce iti faci griji ca el va suferii dupa despartire? Tu nu ai suferit cand te-a inselat? Esti fata! Tine la orgoliul tau! Nu te numesti zdrobitoare de inimi daca ii spui ca relatia nu mai poate avea viitor. El a facut pasul spre despartire. Dar tu oare iti doresti cu adevarat sa scapi de el? Pari indoita, preferi sa nu te desparti de el doar pentru a nu-l face sa sufere. Crede`ma nu ar fi sfaristul lumii. Daca, insa nu vrei sa va despartiti, comunicarea este o solutie. Vorbeste cu el, spune`i ca stii ce a facut. Discutati si daca vezi ca nu exista nici un mod de a rezolva problema pune`i punct! Fi ferma, sigura pe tine, dar blanda. Puteti ramane prieteni, asta in cazul in care si el doreste.
Dar daca ar fi ca descutia sa rezolve lucrurile, sa auzi tot ce are el de spus. Sa vezi ca`i pare sincer rau. Da`i o sansa, dar luati`o mai incet si tine`l din scurt ca sa fi sigura ca nu te mai inseala
Mult succes! Si sper ca te-am ajutat!
Asta e culmea, te-a facut sa suferi dar nu vrei sa sufere zi-i direct pa, next nu ma meriti, nu faci de mine pentru ca asa merita.
Cum ţine la tine dacă te-a înşelat
Este ca şi cum eu îmi cumpăr o maşină, îmi place, dar iau ciocanul şi încep să o lovesc peste tot, până rămâne o grămadă de fier. După care vreau s-o fac să arate ca la început.
Dacă nu-i poţi zdrobi inima, măcar pişă-te pe ea.
Imi place felu' in care gandesti
nu pot, fiindca inca tin la el. asta e problema...
Intrebarea ta denota ca tu insati suferi. Incearca sa te porti normal, ca si cum ati fi cel mult amici. Nu te feri de el! Dar daca se prefigureaza discutii intime sau apropiere, evita, spune PANA AICI! Cu cat oferi mai putine explicatii, cu atat mai bine! Gandeste-te cat mai putin la el, si mai mult la activitatile tale. Curaj si succes!