anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Cum pot să uit anumite secvente din cap, amintiri? Practic să scap se stres, ma tot stresez deoarece am pierdut 1500 de euro pe trading, conturile fiind făcute pe părinți și le-am șters. Ideea e ca nu ma stresez din cauza banilor, ci din cauza ca ma tem sa nu li se fure datele de pe buletin sau ceva de genul, între timp buletinele lor au expirat și și-au făcut altele noi dar tot sunt stresat și nu le pot spune, please, help.

8 răspunsuri:
| CristiDinBucuresti a răspuns:

Trebuie sa le spui ca tu ai facut ceva ilegal ai folosit numele lor in loc sa il folosesti pe al tau, de ce ai folosit numele lor si buletinele, nu conteaza ca buletinele au expirat, CNP ul parintilor nu expiră si nu se schimbă niciodata si îi pot gasi politistii după cnp daca tu ai facut ilegalitati si după adresa de domiciliu, tui ce varsta ai? Banii erau ai parintilor cei 1500 de euro?

| 7downkick a răspuns (pentru CristiDinBucuresti):

Nu am făcut nimic ilegal, banii erau ai mei, am făcut cont pe eToro, Binance Crypto.com, Revolut, nu am făcut ilegalități nu am furat și nu am. facut frauda, de asemenea ei au fost de acord să fac au zi poate fac și eu ceva din banii mei nu am.dat datele lor personale pe site-uri dubioase

| CristiDinBucuresti a răspuns (pentru 7downkick):

Si atunci de ce esti stresat daca nu ai gresit cu nimic? Ca ai pierdut 1500 euro trebuia sa stii ca aceste site uri sunt dubioase si nimeni nu cîstigă cu adevarat, exact ca si in cazul jocurilor de noroc sau păcănele sunt vicii care costă bani multi, multi nu se pot lăsa de astfel de jocuri au devenit sclavii cazinourilor pierzînd mii de euro, trebuie sa renunti la astfel de capcane si sa numai cheltuiesti banii aiurea in speranta ca cîstigi, 1500 euro sunt bani multi.

| Violleta2022 a răspuns:

Le-ai spus oamneilor ca le-ai furat banii de pe carduri?
Ca-i decizia lor aucm ce fac si daca anuleaza acele carduri sau nu.

| Violleta2022 a răspuns:

Cum poti sa spui ca banii eraua ai tai, fiind vorba de 1500 euro... de unde un copilas de clasa a X-a ar putea avea asemenea venituri?
Asta va intreba Politia, daca se ajunge la investigarea cazului!

Răspuns utilizator avertizat
| MironMihaela a răspuns:

Aveti sindrom de stress postraumatic. Elimina cauza, comunica cu parintii, cere.ti iertare daca trebuie.O sa treaca si asta.Important sa inveti ceva din asta.

| 7downkick a răspuns (pentru MironMihaela):

Le am zis mi-am cerut dar e un stres în sufletul meu declanșat din cauza pierderii banilor mama și tata mi-au zis ca înțeleg ca îs tentante astea sa faci bani sa na și să fie ca o lecție de viata pentru mine