| BlancaFantasma a întrebat:

cryingCum pot sa uit un baiat daca stau mereu langa el si vorbim tot timpul? suntem colegi de banca, el il plac de un an si ceva, el nu ma place deloc si nici nu ma va placea, cred.sa-l ignor nu pot, am incercat. vorbim mereu, zambim unul cu altul, ne aruncam priviri pe furis si totusi el a zis ca nu ma place, noi nu puteam fi decat colegi.in fine, eu sunt clasa a 12`a n`am nevoie de baietii acum, stiu asta, dar totusi nu-l pot uita pe el, mereu doar la el imi sta gandul. efectiv nu ma pot abtine sa ma uit la el! mereu ma gandesc ca a doua zi la scoala nu voi mai vorbi cu el nu ma voi ma uita la el, dar degeaba cand incepe sa vorbeasca cu mine nu pot sa nu zambesc! am incercat sa ma conving ca el nu ma merita ca nu ne potrivim dar nu reusesc, sunt parca subordonata ochilor sai albastri.

2 răspunsuri:
| SamSon a răspuns:

Nu il poti uita! nu incerca sa faci asa ceva pentru. ca o sa iti para rau mai tarziu. eventual spune-i ce crezi! este cel mai bine!

| MiniieKidda a răspuns:

Poi daca nu te place nu te place si cu asta basta!
poate nu-i place cum arati cum te comporti cum reactionezi cu alti.
Fa-ti cu altu o combinatie asa la baza si dupa el daca te va placea o sa incerce sa iti scaoata ochi de ex o sati zica e genu : asa si cum imi merge cu relatia cu el? si o sa fie interesat si daca o sa fi cu altu poate acel baiat pe care il placi o sa te faca geloasa cu o alta fata :d inseamna ca e gelos.iar daca nu-ti zice nimic inseamna ca nu te place si niciodata nu te va placea oh go on si daca nu-ti zice nimic Uita-l! mutete din banca de la el si fate ca nu-ti pasaaaa!
asa e cel mai bine love struck