| alin_8709 a întrebat:

Cum pot sami dreses catelusul de 5 luni sa iasa afara cand are nevoie sa ma anunte intr-un fel. dau funda.Scuze pentru ca este la categoria aceasta.

Răspuns Câştigător
| Narfundo a răspuns:

Depinde si de cainele pe care il ai. Daca vrei sa fi dresor de caini mai intai trebuie sa ai o anumita varsta sau o autoritate de otel si asta nu inseamna ca trebuie sa bati cainele.Cainele te simte si in functie de ce gandesti si de cat de controlat emotional esti, atunci cainele te va asculta si te va intelege.Cand face in casa trebuie sa vorbesti pur si simplu si chiar tu trebuie sa te simti dezamagit si rusinat pentru cea ce a facut el, pentru ca el simte tot ce simti si tu, un papagal energetic.Poti urla:
- AAA catelule ce-ai facut aici?! Imi e rusine de tine=) si el chiar se va rusina. Apoi trebuie sa il scoti afara. Eventual poti sa il scoti afara chiar dupa ce ai gasit mizeria pe care a facut'o.E deja cam mare sper totusi sa nu iti fuga.

5 răspunsuri:
caramela
| caramela a răspuns:

Buna! pai are 5 luni si nu se "cere" afara? curios al meu are 3 luni jumate, dar de can l-am primit(3 saptamani) de cate ori facea pipi era certata, de la 2 luni se cere afara, acum rasuflam usurati ca de cate ori vrea afar, plange/ latra.deci cum il inveti asa il ai...
de ce nu il certi pe catelul tau atunci cand vezi ca "se scapa"?

| Narfundo a răspuns (pentru caramela):

Daca l-ar certa pe urma ar avea un caine prostovan, morocanos, irascibil si neascultator. Ti-am zis eu alin ce ai de facut cu el.Numai bine!

| caramela a răspuns (pentru Narfundo):

"Multumesc" pentru voturi, esti un "dragut"

| alin_8709 explică:

E un fel de pude de ala mic

| alin_8709 explică:

Este de camera de ala mic.