Si eu am avut pana pe la 18 ani. Am incercat orice, dar medicamente n-am luat; si bine-am facut. Daca incepi cu medicamente - care in mod sigur au efecte secundare - devii dependent de ele si poate ca trebuie sa le iei pana la 40 de ani sau toata viata. Dupa 18 ani n-am mai avut nimic.
Mergi devreme in pat si culca-te si durerea va dispare.
daca ai duerri frecvente de cap, cel ami rpobabil sunt de la ecranele de televizor, tableta, Pc sau telefon. limina-le din viata ta, ca sa te preocupe doar invatatul si culca-te mai devreme, ca sa ai timp sa-ti odihnesti ochii si capul.
Multumesc ft mult
Ai incercat intai cu chestii din alea de baza?
Gen: bei si tu mai multa apa... sau mergi la doctor poate ai nevoie de ochelari?
Trebuie sa gasesti cauza durerilor sa poti rezolva problema. Depinde si de zona in care te doare, gasisem zilele trecute o schema in legatura cu asta dar nu reusesc sa o mai gasesc, daca imi spui zona in care te doare poate iti pot da mai multe informatii.
Intr-un timp, asa pe la 12-13 ani, aveam si eu dureri frecvente de cap in zona tamplelor. Am fost internat pentru investigatii amanuntite, nu s-a gasit nimic in afara faptului ca aveam tensiunea putin ridicata (pentru ca eram destul de grasut). Dupa asta am slabit vreo 5 kilograme si dupa mi-au trecut.